Mikä sinkkublogi se sellainen on

tumblr_mqwydce5vl1s1tu65o1_400… jossa ei käydä Tinder-treffeillä tai pyöriä baareissa viikonloppuisin?

On ollut vaikeaa löytää mitään kerrottavaa tänne blogin puolelle; tunteeni Kasipalloa kohtaan ovat menneet sellaiselle tasolle, jossa en ole koskaan aiemmin ollut. Koska en uskalla jakaa paljoa Kasipallon ja minun välisistä asioista (jos hän tai hänen tuttavansa vaikka sattuisivat tälle sivustolle eksymään) – eikä minulla ole sutinaa kenenkään muun kanssa – on hieman haastavaa kirjoittaa tuntemuksista tai tapahtumista tänne. Aika moni tämänhetkisistä tapailuun liittyvistä ihmetyksistä ja ärsytyksistäni kuitenkin nousee näistä omakohtaisista kokemuksista.

Alkuvuodesta koin omia sitoutumiskammofiiliksiäni Kasipallon kanssa, mutta niistä yli päästyäni olen löytänyt rauhan olla juuri tämän ihmisen kanssa. Se, miten haluan sinun tarinastani kostuvan liittyy sinnikkyyteen: sama onni saattaa odottaa juuri sinua, kun vaan jaksat jatkuvasti  laittaa itsesi likoon – ehkä jo seuraavilla Tinder-deiteillä tapaat jotain poikkeuksellista.

Minäkin ehdin käydä ennen Kasipalloa yli 40 miehen kanssa Tinder-treffeillä. Olin jo hieman ’luopunut’ koko deittailusta, enkä edes olisi halunnut/jaksanut lähteä Kasipallon kanssa treffeille (kävin viime vuonna Tinder-treffeillä – tai treffeillä ylipäätään – kahden ihmisen kanssa). Jostain syystä kuitenkin myönnyin ehdotukseen ja tähän se on meidät tuonut.

Olla toisen kanssa’ei tosin meidän kohdalla tarkoita seurustelua (vielä). Tuttaviemme on vaikeaa ymmärtää, että tapailtuamme yli puoli vuotta, emme siltikään ole vielä parisuhteessa. Se, että saisin kutsua Kasipalloa poikaystäväkseni, ei suoraan sanottuna merkkaa minulle mitään. Minulla on jokatapauksessa tunteita häntä kohtaan ja luotan häneen täysin – joten, mitä uutta Asian virallistaminen minulle toisi?

Jännittävää, että saamme osaksemme sosiaalista painetta edetä ja ’ottaa askelia’ kuten kaikki muut ikäisemme tekevät. Ikäänkuin tapailevat parit eivät muiden ihmisten mielenrauhan vuoksi saisi keksiä juuri omannäköistään tahtia edetä. Se on kuitenkin juuri tämä ikä, joka ehkä laittaa harkitsemaan kunnolla; en halua seurustella ihmisen kanssa, jonka kanssa en voisi kuvitella meneväni naimisiin tai tekeväni lapsia. Teininä seurustelu voi olla turhanpäiväisempää, mutta nyt ei halua hukata vuosiaan kenentahansa kanssa, enkä toisaalta jaksaisi kuunnella sukuni intoilua lapsista ja häistä, mikäli nyt kertoisin meidän tapailun sijaan seurustelevan – sitä intoilua olisi nimittäin takuuvarmasti tulossa.

t. Pauliina

Mainokset

4 kommenttia artikkeliin ”Mikä sinkkublogi se sellainen on

 1. Olet kyllä tavallasi onnekas, vaikka jollain tasolla vaikutat kapinoivan sitä vastaan mitä elämä eteesi tuo.

  Monella ei ole sosiaalista painetta edetä suhteessa tai määritellä sitä, koska ei ole ketään kenen kanssa edetä eikä todennäköisesti tule olemaan. Joidenkin kohdalla sukukin tietää että kyseinen suvun jäsen joko ei varmasti tule lisääntymään (vakava kehitysvamma tms.) tai että lisääntyminen on erittäin epätodennäköistä, koska yksilö on osoittautunut jollain muulla tavalla kelvottomaksi siihen. Heidän kohdallaan suvussa – jos sukua ylipäätään on – ei koskaan intoilla häistä tai lapsenlapsista.

  Ei sillä etteikö jokainen ihminen olisi tavallansa kuin lasipurkkiin lukittu perhonen, joka ei voi tehdä muuta kuin sen mitä purkkinsa sisällä on mahdollista, kokien osan (tai pahimmillaan kaiken) siitä riesaksi. Mutta mistä ikinä purkkisi rajat muodostuvatkaan, kannattaa olla onnellinen ainakin siitä että olet luonnonvalinnan näkökulmasta osoittautunut yksilöksi jonka geenejä kannattaa siirtää eteenpäin.

  Tykkää

  1. Kapinointi onnea vastaan on juurikin hyvin ilmaistu – vaikka eihän se kovin loogiselta käytökseltä kuulosta.

   Enhän minäkään vielä tiedä, onko minun mahdollista tulla raskaaksi. Siitäkään syystä en tykkää painostuksesta – kyllähän nykyään kuulee paljon keskenmeno-tarinoita ihan terveenoloisilta nuoriltakin naisilta. Toki sitä vahvasti uskoo, että eihän ne minun kohdalleni juuri osu…

   Tykkää

 2. Olen lukenut tätä blogia harvoin ja epäsäännöllisesti vuodesta 2017. Sattumalta tänään avasin kun olen Helsingissä. Muutaman kerran kommentoinutkin 🙂
  Kyllä se on nyt silleen Pauliina, että tämä Blogi on tullut tiensä päähän. Konteksti ja sisältö ei enään kohtaa. Aika kirjoittaa loppusanat ja vetää esirippu lavan eteen.
  Voit aloittaa uuden Blogin uudella salanimellä, osa kiehtovuudestasi minun näkökulmasta on ollut juuri se että onko tiemme ristenneet Helsingin yössä? Kuka tuo Pauliina on ollut… Oliko se tumma vai vaalea.. loppupeleissä sisältö ratkaisee, Ei ulkonäkö.

  Tykkää

  1. Heippa! Se voi olla niin, että blogi pikkuhiljaa lakkaa olemasta… Tai sitten on ammennettava muista asioista / eri näkökulmasta kirjoitettavaa… Toisaalta kaikki ei kuitenkaan ole muuttunut; Käynhän yhä sillointällöin vetämässä kunnon juhlat päälle ja tapaan kiinnostavia uusia miehiä tai joudun kunmallisiin keskusteluihin muunmuassa työpaikalla. 🙂

   Minuakin on aina kiehtonut se, että saatan mennä tietämättäni ristiin tai jopa jutella jonkun lukijan kanssa. Mistäpä sitä koskaan saisi selville kun en naamavärkkiäni ole esitellyt. Tukka on muuten vaalea. ;D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s