Muka-kavereita jo 7 vuotta!

Vaikka meistä on kerättävissä luojaties mitä dataa netin kautta – ja vaikka puhelimetkin ilmeisesti tänä päivänä salakuuntelevat keskusteluitamme – on SoMe-sovellusten optimoinnissa ja infon kohdentamisessa vielä parantamisen varaa.

Tuli mieleeni näistä Facebookin ’juhlista kaveripäivää’ -postausehdotuksista.

’Sinä ja Annukka olette olleet 7 vuotta Facebook-kavereita.’

Ainakin kertaalleen tällainen kehotus on tullut sellaisen (nais)ihmisen kohdalla, jonka kanssa välini ovat jokseenkin mielenkiintoiset. Olemme toki Facebook-kavereita, mutta se on vain muodollisuus; emmehän ole riidoissa – erkaannuimme omiin kaupunkeihimme vain hieman… omituisissa tunnelmissa.

ug86k2qxx7qraOlen puhunut Annukan ja minun ’kiusallisista’ väleistä ääneen ystävilleni. Puhelimeni ei kuitenkaan kuuntele minua riittävän tarkasti – tai juuri siksi – Facebook päätti tarjota jaettavakseni videota Annukan ja minun yhteisestä taipaleesta. En jakanut – eikä jakanut Annukkakaan, mikäli Facebook ehdotti samaa postausta myös hänelle.

Kun Facebook tällälailla randomilla valitsee, keistä kontakteistasi se tekee ’ystävyysvideoita’ postattavaksi, kuinkahan monesti nämä ehdotukset menee kontaktipareille, joilla on taustalla kiusallinen yksipuoleinen ihastus, deittihistoria tai muuten vaan yhdentekevälle kontaktille?

t. Pauliina

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Muka-kavereita jo 7 vuotta!

 1. Mun FB tekee poikkeuksetta noita kaverivideoita aina just jostain vanhoista säädöistä. Ja myös lähettää niitä synttärimuistutuksia, ”ajattelimme ettet halua jättää väliin mahdollisuutta toivottaa hyvää syntymäpäivää” 😂 kiitos vaan mutta en taida onnitella kolmen vuoden takaista tapailusäätöä..

  Liked by 1 henkilö

  1. Ainiin, noi synttäritoivotukset kans! Saan oikeen useita notifikaatiota – vielä päiviä myöhemmin – jos oon unohtanut toimittaa jotkin kiusalliset onnentoivotukset! 😀

   Loppujen lopuksi mulla tulee kuitenkin Yllättävän vähän tällaisia notifikaatiota kiusallisista säädöistä. Johtunee siitä, että nyt on niin monta vuotta tullut säädettyä lähinnä Tinderissä; ja Tinder-tutuista ehkä kaksi on päätynyt Facebook-kontakteihini. Sitä aiemmat, opiskeluaikaset, säädöt taas – no, ne alkavat olla niin vanhoja juttuja, ettei tunnu enää missään :’D

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s