Left, right, right left

Sitten Hiihtäjän olen koittanut aina välillä avata Tinderin. Elämähän piristyisi aivan kuin itsestään mikäli kiikareissani komeilisi uusi, orastava sutina. Tinderin tarjooma on kuitenkin tuottanut viimeaikoina lähinnä pettymyksiä; swaippaamaan oikealle aniharvoin, eikä mätsi ole näissäkään tapauksissa ollut takuuvarma juttu (tässä kohtaa osoitan merkitsevästi sormella kaveripoikani suuntaan – omasta mielestään hän optimoi profiilini laittamalla kuvat uuteen järjestykseen).

giphyKoska olen sopivasti pinnallinen ja vielä sopivasti rasistikin, ovat epäsiistit tai ulkomaalaiset miehet saaneet minut sulkemaan sovelluksen melko nopeaan. (Ennenkuin alatte nillittä, niin kyllä – haluan suomea puhuvan miehen. Tämän lisäksi moni ulkomaalainen on vain ohikulkumatkalla, eikä minulla ole mielenkiintoa olla kenenkään matkamuisto). Oltuani viikkoja epäaktiivinen minä kuitenkin sisuunnuin; enhän tosiaan tarvitse kuin sen yhden kivan mätsin – ja se yksi voi tulla jo tämän tyypin jälkeen. Tai seuraavan. Tai sitä seuraavan. Tai…

Aloin sitten paukuttaa Tinderiä – taas, hieman useammin ja hieman pidempään – saaden jopa useita (5!) mätsejä yhden päivän aikana. Kun mätsejä oli kertynyt useammalta päivältä, oli vain ajankysymys, että joku heistä alkaisi uttelemaan. Ja hiphei – niinhän kävi! Ja toinenkin!. Ja eräs vanhakin keskustelu aktivoitui! Kuulostaa siltä, että tässä on jo liian monta keskustelua… Mutta itseasiassa nämä kaikki puheliaat miehet ovat sellaisia, joista olen tykkäillyt kotiuduttuani aamuviideltä baarista, enkä näin päivänvalossa kyllä osaa sanoa, mitä olen heissä silloin aamuyöstä nähnyt.

Turhaan täällä blogissakaan valitan siitä, kuinka mitään ei tapahdu, jos olen itse näin epäaktiivinen miesten suhteen. Baarissa en voi käydä (joka päivä) arkisin, joten pakkohan se on palata näihin Tinder-lätinöihin (vaikken enää jaksaisi vastata yhteenkään ’Mitä kuuluu’ tai Mitä sun ’maanantai-iltaan’ -keskustelunavaukseen). Treffeille en vielä osaa kuvitella meneväni, mutta kai sekin luonnistuu sopivan vastakappaleen löytyessä.

t. Pauliina

Mainokset

5 kommenttia artikkeliin ”Left, right, right left

 1. Hei taas Pauliina☺️

  Hetkeen en ole lukenut juttujasi, mutta pikaselasin viimeisimmät ajankuluksi. Pahasti nyt näyttää siltä, että olet jäänyt jumiin.
  Yhdelle kaverilleni kävi silleen, että Tinderistä loppui miehet kesken 😂 se laajensi aluetta eikä silti sopivaa löytynyt. Siltikään vika ei ollut hänessä. Ellei sitten Pihtiputaalla ois lymynnyt ’se’ oikea.
  Muista että Suomen kesä on lyhyt. Täällä odotellaan tuloksia.

  Tykkää

  1. Kiitos Jari tsempistä (painostuksesta)! 😀 Olen lähdössä jumiani pakoon ulkomaille kahdeksi viikoksi juuri kun Suomen kesä tuntuu vasta alkavan!

   Palaan kuitenkin Flowhun mennessä takaisin. Koska musiikki ei siellä ole minulle niin tuttua, ehkä korjaan satoa muulla saralla… :b

   Tykkää

 2. Kuinka yleistä on tuo ”aamuyöllä tykkääminen”, sinulla ja (sikäli kuin tiedät) naisilla ylipäätään?

  Tykkää

  1. En tiie muista naisista sen kummemmin, kai se melko yleistä on vaikkei siinä mitään tolkkua ole – ei mullakaan oo aikomusta käyä juttusille siinä mielentilassa eikä varmaan tee hyvää vaikutusta mieheenkään, kun mätsi kolahtaa siinä vaiheessa iltaa…Vaikka täytyy korostaa – kyllä mulla silti (noin yleensä) ne tykkäilyt menee aikalailla samoihin osoitteisiin/ samojen periaatteiden mukaan oli sitten aamuyö tai aamupäivä… Kai sitä aattelee, että on sitten mahollisesti keskusteluja seuraavana päivänä kun vaan saa ittensä hereille.

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s