Face of my (future) husband

Kylläpä oli friikkiä; kävin työporukalla illallistamassa ja näin ravintolassa aivan uskomattoman miehen – siis sellaisen, jossa oli kaikki palaset kohdallaan. Ei sellainen mies, joka olisi kääntänyt kaikkien naisten päät tai josta ystäväni sanoisivat mitään kummempana kuin ’ihan kivannäköinen’ – vaan sellainen mies, josta minä en saanut silmiäni irti. Pidin hänen silmistään, leuastaan, hiuksistaan, hörökorvista, käsivarsista… Katseeni karkasi hänen suuntaansa – valehtelematta – koko illallisen ajan.

tenorMitään vilkuilua kummempaa ei tietysti tapahtunut, mutta enpähän ole aikoihin kokenut mitään vastaavaa… aikoihin en ola ajatellut pelkän ulkonäön ja olemuksen perusteella, että edessäni on täydellinen mies; ei sellainen mallimaisen täydellinen mies, joita (yleistäen) kaikki naiset kuolaavat – mutta täydellinen mies minun silmääni; juuri sellainen, jonka vierestä minä voisin herätä vuoden jokaisena päivänä loppuelämäni ajan.

Selvitin ystävältäni Googlelta hieman tätä asiaa, mihin rakastuminen ensisilmäyksellä perustuu. Ilmeisesti se liittyy herkimmin hetkiin, jolloin oma elämä on epävakaata, ja toinen herättää sinussa ’tuttuuden tunteen’ luoden yhteyden esimerkiksi joihinkin käsittelemättömiin tapahtumiin tai ihmisiin. En varsinaisesti usko rakastumiseen puhtaasti ensisilmäyksellä (rakastuminen pelkällä silmäyksellähän tarkoittaisi sitä, että olet täydentänyt katseeseen perustuvaa mielikuvaa omilla olettamuksillasi toisen luonteesta) mutta ihastuminen – sellainen kevyempi viehättyminen toisen ulkonäöstä ja olemuksesta – ensisilmäyksellä on tietysti mahdollista.

Olen sitä mieltä, ettei minulla ole mitään listaa siitä, millainen  unelmieni mies olisi tai miltä hänen tulisi näyttää – voin tykästyä hyvinkin erilaisiin persooniin ja ulkoisesti erilnäköisiin miehiin. Ehkäpä juuri siksi olikin yllättävää, että tämä mies näytti juuri sellaiselta mieheltä, josta olen aina haaveillut (kun en ole haaveillut) – tukan- ja silmienväriä myöten.

Google myöskin väitti, että miehet rakastuvat naisia herkemmin ensisilmäyksellä – tarkoittaako tämä, että todennäköisesti hänkin rakastui minuun!?

t. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s