Mitä kaikkea voikaan ajatella

Toisinaan ajattelen ihan hassuja…

Esimerkiksi Tinder-mätsini kertoessa iso- tai pikkuveljestään, alan pohtia, että mitä jos tämä mätsini veli osoittautuukin mielestäni valloittavammaksi, kiinnostavammaksi mieheksi. Vaikka perheelle esittely ei olisi ajankohtaista vielä pitkään aikaan, pohdin jo tällaista kahden tulen väliin joutumista; tilannetta, jossa en voi saada sitä, kenet haluan; tilannetta, jossa harmittelen, ettei veli tullut vastaan Tinderissä ensin.

Saman kaveriporukan mätsääminen ja deittailu lienee vääjäämätöntä, mutta eikö ole erityisen julmaa, että saatat samaan aikaan mätsätä ja viestitellä veljesten kanssa tietämättäsi siitä?

Toinen hassu juttu, mitä toisinaan pyörittelen päässäni on seksiskenaariot tuttujen kanssa – se on jotenkin niin omituista. Oon varmaan jotenkin jäykkä ajatusmalliltani, mutta mun on vaikea syttyä fyysisesti ihmisiin, joihin oon alunperin tutustunut muuten kuin romanttisessa mielessä – vaikea siis kiinnostua sellaisista ihmisistä, kuten vanhat koulukaverit tai kavereiden ex:t tai…

Tämä tuli taas mieleeni ystäväni erottua; olen pitänyt hänen exäänsä aina aika hyvännäköisenä ja hurjan hauskana miekkosena. Mies on tietysti kiellettyjen hedelmien listalla, mutta lähdin silti kuvittelemaan – tai ainakin koetin kuvitella, millaista seksi hänen kanssaan olisi. Mielikuvien luonti osoittautui kuitenkin järkyttävän vaikeaksi, sillä olen tottunut näkemään hänet aivan muunlaisissa tilanteissa, kuten ravintolassa ystäväni rinnalla tai lenkkeilyttämässä heidän yhteistä koiraansa. Jo nämä muistikuvat itsessään ovat aikamoinen turn-off, ja niiden lisäksi tiedän vielä valitettavan paljon miehen ja ystäväni seksielämästä sekä miehen mieltymyksistä.

got7Epäonnistuneen fantasioinnin vuoksi olin iloisesti yllättynyt siitä, kuinka helppoa minun on olla hyvä ystävä; vaikka ymmärrän, miksi tämä mies on monen muun naisen mielestä täydellisen houkutteleva, minä en kykenisi säätämään mitään hänen kanssaan. Jos aikanaan – ennen miehen ja ystäväni seurustelua – olinkin pienesti ihastunut kyseiseen tyyppiin, nyt en enää näe häntä samanlaisena hunksina. Vaikka törmäisimme sattumalta yössä ja mies tekisi yrittäisi jotakin, en osaisi painaa historiaa villaisella – jotenkin se erotiikka välillämme muuttui mahdottomaksi siinä vaiheessa kun he alkoivat seurustella; nyt meillä on takana huomattavasti pidempi yhteinen historia siten, että he ovat olleet ystäväpariskuntani, verrattuna siihen lyhyeen tuntemiseemme kun mies oli vielä sinkku. (Tämä on puhtaasti hypoteettista jorinaa, en usko että mieskään on minusta kovin kiinnostunut ottaen huomioon, miten läheinen olen hänen ex:nsä kanssa.)

Mitä tulee muihin fantasiointiyrityksiini; niin ilmeisesti minulla on todella epävetäviä työkavereita, kaveripoikia ja entisiä sutinoita, kun kuvitelmani tuntuu aina vaan kiusalliselta. En yritä sanoa, että tarvitsen aina jonkun ’uuden miehen’ syttyäkseni, vaan että olen asettanut aika korkeat aidat tuon friend zonen ympärille. Mikäli mies joutuu tumblr_nx5mrgwkcd1sew9fzo1_250sinne, niin sieltä voi olla vaikea päästä pois; kuvat miehestä suutelemassa hänen ex-tyttöystäväänsä tai juoksemassa bokserit jalassa teekkarisaunalla pysyvät aika tiukasti muistissani.

Siksi uusista ihmisistä on niin paljon helpompi kiinnostua niin romanttisesti kuin fyysisesti.

t. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s