Missä lätkä ja olut

…siellä ne miehet on.

Uskoni Suomen menestykseen näissä kisoissa on hieman horjunut Ranska-matsin jälkeen, mutta nyt Tsekki-pelin alku on ollut sen verran dyanaaminen, että kyllähän Suomi tulee näissä kisoissa pelaamaan – mitaleille asti!

Päätinkin pikaisesti postata aiheesta: lätkä on tärkeetä singiphy1kkunaisille, koska..:

Lätkää näytetään baareissa. Ja miehet taas virtaavat sinne, missä olut virtaa – eli baareihin! Lätkän MM-kisojen aikaan baarihanoille jonottaa nimenomaan ne äijistä äijimmät, miehekkäät karjut SuomiLeijona-koruineen. Heidän lisäkseen baareihin on saattanut eksyä myös jokunen ihan varteenotettava miespuolinen yksilö! Tai jos ei potentiaalisia miehiä löydy, niin ainakin baari on tupaten täynnä, tiskille on hirveä jono, etkä kuule ystäväsi puhetta – SIIS IHAN PARASTA!

942211614Kirjoitan pilke silmäkulmassa, mutta oon aidosti aika innoissani penkkiurheilusta. Tässä on mun kolme lempparimestaa (+1 villikortti), joissa käydä katsomassa pelejä:

  1. Woolshed – burgerit on mitäänsanomattomia, kuivia käppänöitä, mutta afterwork-boogie ja olutvalikoima sen sijaan loistaa!
  2. Henry’s Pub – luolamainen, pimeä tunnelma, mutta paljon porukkaa etenkin jos terassilla tarkenee!
  3. Hook – wingsit on nam, mutta ihmisten tapaamiseen ei ehkä se paras paikka, jos istut  tiiviisti omassa (ruoka)pöydässäs.
  4. Hernesaaren ranta – en oo itseasiassa käynyt täällä näin MM-kisojen aikaan, mutta… Jos ei taivaalta tulis lunta, kuinka siistii ois löhöillä aurinkotuolissa katsellen peliä jättiscriiniltä?!

t. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s