Let me introduce you to…

…the girl that I normally am.

Vaikka kevät on ollu huikea ja tapahtumarikas, on se ollut myös uuvuttava. Ehkä juuri vauhdikkuudesta johtuva väsymys on tehnyt mielialastani hieman apean. Osakseen apeudelle taas ei ole sen kummempaa syytä – voisin syyttää myös tunne-elämän tasapaksuisuutta ja työstressilläkin lienee lusikkansa sopassa.

3b15658da3e2b7db1a42c75e9e105290Kiireistä ja uupuneisuudesta johtuen en oo aikoihin, varmaan puoleen vuoteen, ollut Tinder-treffeillä. Tinder-keskustelutkin on olleet aika mitäänsanomatonta kuulumistenvaihtoa. Pääsiäisenä aloitinkin Tinderin alusta uusimalla profiilini (siis lataamalla samat kuvat ja esittelytekstin ties monennenko kerran jo). Muutaman mätsin olen uudella profiililla naulannut ja yksi aika mielenkiintoisen oloinen keskustelukin on jo lähtenyt käyntiin. Huomaan, että tällainen (pitkästä aikaa) yllätyksellinen keskustelu aidosti mielenkiintoisen näköisen miekkosen kanssa on jo itsessään piristänyt oloani. Sisäinen jumalattareni alkaa herätä talviunilta, vaikken vieläkään koe olevani täysin oma, energinen itseni.
Viestittelyni on pitkin talvea ollut sitä, että istun sohvalla väsyneenä tai muuten turtana ennen nukkumaanmenoa – vastailen viesteihin suorittaen ja pakonomaisesti; heitän läppää, laitan flirttailevia hymiöitä ja avaan persoonaani. Kerron siitä, kuinka rakastan olla menossa, kokeilla uusia asioita ja haastaa itseäni – vaikka tosiasiassa en juuri nyt olen hyvin vähän tämänkaltainen, hyvin epäkiinnostunut menemään, kokeilemaan ja haastamaan. Viesteissäni kerron ikäänkuin jostakusta toisesta ihmisestä, enkä siitä tytöstä, joka sillä hetkellä mököttää sohvallani villasukat jalassa. Olen antanut miesten tutustua siihen tyttöön, joka normaalisti olen – siihen Pauliinaan, joka olen ollut 98% elämästäni, sillä uskon hänen vielä palaavan… Pian – onhan sentään kevät.

the-heartfelt-headlock-snuggle-animatedViesteillä on helppo pelata tätä Let me introduce you to the girl that I normally am –peliä, mutta kasvotusten tavattaessa (elämän)iloa ja energiaa on vaikeampi feikata. Nyt yritänkin mahdollisimman tehokkaasti paikantaa ja purkaa sen minua kiristävän solmun; uskoa jälleen itseeni, jotta olen valmis näyttämään livenä, treffeillä, kuinka hurmaava tyttö täällä on napattavissa.

t. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s