Liha on heikko

Kevät ja hormonit taas vauhdissaan, sillä jokunen muukin sinkku on viimeaikoina kirjoittanut läheisyydenkaipuustaan…

Oma kevääni on ollu vauhdikkain aikoihin; paljon elämyksiä läheisten kanssa ja etenemistä työelämässäkin. Vaikka kiireet on olleet hyvälaatuisia, on ne toisinaan aiheuttanut sen, että akkuni ovat tyhjentyneet aivan totaalisesti. Tämä vauhti on juurikin syynä siihen, etten ole edes harkinnut vieväni käynnissä olevia, mitäänsanomattomia Tinder-keskustelujani seuraavalle tasolle – tapaamiseen. Olen ollut niin väsynyt, etten todellakaan ole halunnut käyttää hengähdyshetkiä tutustuen johonkin uppo-outoon Tinder-jannuun.

En (vieläkään) millään jaksaisi lähteä treffeille. En jaksaisi katsoa intensiivisesti silmiin ja painaa mieleeni jokaista toisen lausuma sanaa siinä toivossa, että tästä saattaa kehittyä jotain. En millään jaksaisi olla kiinnostava, panostaa romanssin etenemiseen ja käyttää aikaani yhteisiin päiväkahveihin. En jaksaisi keskustella.

Sen sijaan jaksaisin kieriä sängyllä ja halailla sohvalla. Jaksaisin kutittaa toisen niskaa, antaa (ja vastaanottaa) selkähierontaa, nauttia hyväilyistä ja suudella.

8206a79977e4b61dd16cdb53fba487f0Nyt joku miettii, mikäs ongelma siinä on – löytyyhän Tinderistä miehiä, jotka etsivät kevyttä flingiä ja ovat valmiita etenemään fyysiselle tasolle nopeassa aikataulussa. Ongelmani on tunteet; tunteet ovat sen edellytys, että todella nautin toisen kosketuksesta; tunteeni ovat tällä hetkellä myös yhtä helposti roihahtavissa kuin märkä paperi. Vaikka kehoni huutaa kovaaäänisesti läheisyydenkaipuutaan, en saa läheisyydestä random-miehen kanssa irti yhtään mitään.

Nauttiakseni miehen läheisyydestä minun tulee ihastua ja tuntea häntä kohtaan. Vaikka kehoni ihastumista ehkä kaipaisikin, mieleni askartelee nyt ihan muissa asioissa; sillä riittää kokemuksia, menoa ja meininkiä muilla elämän osa-alueilla. Mieleni ei edes kaipaa lisää uutta tai uusia miehiä; se ei jaksa kiinnostua ja ihastua.

Mieleni taitaa olla vahvempi kuin kehoni. Mieleni on tyytyväinen sinkkuuteen – sillä riittää käsiteltävää niin ystävien kanssa jaetuissa arjen ilonhetkissä kuin uusissa työhaasteissakin. Omalla kohdallani se on tää liha, mikä on heikkoa.

Tää on Circle of life: 1. Want intimacy > 2. Requires having feelings > 3. Too lazy to get to know anyone > 4. Back to the number 1.

Ps. Paljon onnea vaan minulle – blogi täyttää tänään jo kaksi vuotta; enpä ois kaksi vuotta sitten uskonut näin pitkään jaksavani / jatkavani.

t. Pauliina

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s