Facebook -viestipyynnöt a.k.a muut -folderi

Käsi pystyyn; kuinka moni teistä on saanut ihailijapostia Facebookissa – tarkoitan siis niitä ’viestipyyntöjä’ ihmisiltä, jotka eivät lukeudu Facebook-kaveripiiriisi? Useimmiten viesti tulee joltakulta Abdulilta, jonka mielestä olet ’the most beautifulest girl in world’ tai vaihtoehtoisesti Esa-Pekka Vantaalta kyselee ’lähtisitkö vaikka kahville Nesteelle’. Tuli keneltä tuli, useimmiten huomaat viestin vasta puoli vuotta myöhemmin.

Minulle tällaisia viestejä tulee harvoin (käyn itseasiassa silloin tällöin toiveikkaana jopa tsekkailemassa muut-kansiota). Sen sijaan kavereitani lähestytään ilmeisen usein. Yhteinen nimittäjä näille viesteille on se, että niiden lähettäjä on joku kohtalaisen epäkiinnostava, vastenmielinen tai muuten päällekäyvän oloinen tyyppi. Siitä syystä onkin erikoista, että päädyin tässä taannoin sinne muut-folderiin minäkin; siis viestin lähettäjän roolissa.

cry-baby-ksisOltiin baarissa, kun tapasin erään vanhan ’puolitutun’ – nimeä en tiennyt, mutta kasvot muistin. Juteltiin ja olin varma, että häntä kiinnosti. Illan päättyessä menin periaatteen naisena omaan kotiini (yksin), vaikka jokunen suukko siinä bussipysäkillä vaihdettiin (kyllä, se olin minä joka istuin hajareisin miehen sylissä ja söin hänen naamaansa kuin Ankeuttaja konsanaan).

Odotin viikon yhteydenottoa, mutta nada, joten otin ohjat omiin käsiini En tiedä, mitä ajattelin, kun laitoin hänelle kaveripyynnön sijaan viestiä Facebookissa. Sitten odotin toisen viikon, josko hän huomaisi viestini, mutta ei vastausta. Poistin lähettämäni viestin ja laitoin sen sijaan kaveripyynnön. Odotin jälleen viikon, että pyyntöni hyväksyttäisiin. Ja varmuuden vuoksi vielä toisenkin viikon. Lopulta peruutin pyynnön ja totesin, etten osaa lainkaan tulkita miehiä. Halutessaan hän olisi varmaan nähnyt viestinikin – kaveripyyntö oli se ’viimeinen kädenojennus’. Vaikka passitin hänet kotiinsa kyseisenä iltana, tein aikalailla selväksi, että minua kiinnosti tarjoamalla noita mahdollisuuksia ottaa uudestaan yhteyttä.

Mietin vaan, käyköhän tässä deja vu… Jänistin nimittäin viime torstaina baarissa ja juoksin jälleen häntä koipien välissä kotiin, vaikka edessäni seisoi varteenotettava, ihana mies. Haluan kuitenkin tälläkin kertaa pelata loppuun asti ja laitoin kaveripyynnön – homma ei ainakaan saa jäädä kiinni siitä, että hän kuvittelee, ettei minua kiinnosta.

Ps. Eikö ole söpöä (ja lapsellista) kun kaveripyynnöt ovat mielessäni suuriakin rakkaudentunnustuksia? 🙂

t. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s