Minun 2017

Omat juhlasuunnitelmani uuden vuoden aatolle selkiytyivät hyvissäajoin – ilta(päivä) alkaa kotibileillä, sieltä siirrymme nauttimaan raikkaasta kelistä keskustan ulkoilmatapahtumaan ja ilotulituksen jälkeen – samaan aikaan kuin kaikki muutkin – hytisemme jonkin kuppilan loputtomassa jonossa. Enää on kolme iänikuista ongelmaa ratkaistavana:

  1. rw0x0ogKuinka selvitä paleltumitta ja ilman suurempia kärsimyksiä illan ulkoilmaosuudesta, joka on siis tarkoitettu hauskaksi tapahtumaksi. Jumpsuittien jo ollessa muotia – ehkä ensi vuonna myös aikuisten on ’sallittua’ käyttää kokotoppahaalareita. Sitten ei tarvitsisi pohtia, voiko mekon kanssa laittaa toppahousut, piiloudunko makuupussiin vai laitanko kahdeksat sukkahousut päällekäin.
  2. Mitä luvata itselleen? En eritoten välitä uuden vuoden lupailuista, mutta aina teen listaa asioista, joita haluan kokeilla tai kehittää itseäni. Yksi lupaus tullee koskemaan myöhästelyä (vapaa-ajalla) – siitä on muodostumassa tapa, josta on päästävä eroon.
  3. Mistä saada uuden vuoden suudelma? Kellon lyödessä 00:00 pitäisi tosiaan vaihtaa suudelma mielitiettynsä kanssa. Sen sanotaan tuovan onnea alkavalle vuodelle ja enteilevän sitä, kenen kanssa tulet viettämään kyseisen vuoden. Joka uusi vuosi olen jäänyt ilman suudelmaa – siitäkö tämä sinkkukirous? Porukkamme miehet ovat kaikki varattuja, joten aitoja/pitkäaikaisempia mielitiettyjä ei liene saatavilla – ehkä voin kuitenkin löytää ihmismassasta kyseiselle illalle mielitietyn. Onhan sekin alku, joka voi päätyä vaikka millaiseen seikkailuun.

Jos sinulla ei vielä ole suunnitelmia, otin huvikseni selvää, onko pk-seudulla UV-tapahtumia sinkuille; löysin tällaisen Eurosinkkujen bileillan Vantaan Tulisuudelmassa. Jos siis haluat muutosta sinkku-statukseesi, kannattaa todennäköisesti suunnata tanssikengät mihin tahansa muuhun kuppilaan, ja olla valppaana ilotulituksia katsellessasi – josko siellä olis joku muukin punanenä vailla uuden vuoden pusua. 🙂

Toivotan varmuuden vuoks jo nyt ihanaa alkavaa vuotta 2017 ja ratkiriemukasta lauantai-iltaa – Töölönlahdella nähdään!

t. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s