Slutty Pumpkin

halloween-meme-002-second-halloweenViime viikonloppuna baarissa ja tänäänkin menossa – voisi siis sanoa että Oon jälleen voimissain!

Halloween on ollut aika yhdentekevä juhla minulle – joka vuosi olen mennyt juhliin mukaan sillä lailla minimipanostuksella. Tänä vuonna tein poikkeuksen ja oikeasti ostelin turhia asioita, jotta sainasuuni yksityiskohdatkin kuntoon – ja ylipäätään tänä vuonna esitin selkeästi jotakin.

Pienestä stressaavuudestaan huolimatta, pynttäytyminen oli pääosin niin älyttömän hauskaa – lopputulemana näytin itseltäni, mutta silti niin vieraalta. Laittautuessa innostus koko iltaa kohden kasvoi, ja kasvoi vielä lisää, kun heti bussipysäkille suunnattuani sain juttukaverin nuoresta herrasmiehestä – siis olin ollut ulkona ehkä 3,5 minuuttia, ja joku jo otti kontaktia!

Onkohan (Halloween-)kostuumi paras ice breaker ikinä? (Kirjoitin aiheesta postauksessa Viime hetken vinkit vappuheilan etsintään.) Tunsin nimittäin baarissakin itseni aika ’helpoksi’ targetiksi – enkä siis siinä mielessä helpoksi, että olisin pukeutunut perinteisesti sexyksi kissanaiseksi, hoitsuksi tai piruksi minimekossa, mutta miehet ottivat pientä kontaktia koko ajan! En ihan täysin antautunut näille iskuyrityksille, vaan tanssin koko illan kavereideni poikaystävien kanssa – aina turvallinen vaihtoehto, joka ei vie sinua eteenpäin elämässä, mutta olipahan hauskaa!

Tänään ulos lähtiessämme emme pukeudu teeman mukaan, mutta varmasti jos mielit vielä juhlia Halloweenia, voit senkin tehdä – Suomessa Halloweenin ajankohta on niin häilyvä, että juhlaa voi hyvin viettää vaikka molempina viikonloppuina.

Tänäkin viikonloppuna aion kuitenkin panostaa meikkiin; normaalisti meikkaan ajatuksella: ’korostan parhaita puoliani’, sillä mielestäni näytän kauniimmalta kevyemmässä meikissä. Toisaalta viime viikonlopun meininki: ’meikkaa kasvosi piiloon ja päätä, miltä näytät tänään’ oli aika virkistävää vaihtelua – otankin siitä parhaat niksit käyttöön tänäkin iltana; arkimeikissäni ehdin kuitenkin kulkea kuutena päivänä viikossa! Sitäpaitsi – tämä on se juhla, jolloin voi olla seksikäs ja tuhma versio itsestään, ilman että tulee pahaa silmää miehiltä, muilta naisilta tai ylipäätään tunnontuskia itselle siitä, että lähettää vääränlaisia viboja ympäristöön.

Trick or treat!

t. Pauliina

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Slutty Pumpkin

 1. Kiitos mukavasta ja helposti luettavasta tekstistä. Sitä on kiva lukea.

  Tartun tuohon viimeiseen lauseeseen, missä puhut vääränlaisista viboista ympäristöön lähettämisestä. Ihmisten välinen energia on todella mielenkiintoinen aihe. Toiset tiedostavat ja kykenevät tietoisesti vaikuttamaan siihen minkälaisia viboja lähettävät ympäristöönsä.

  Mitä tarkoitat vääränlaisilla viboilla?
  Tarkoitatko sitä jotain mitä ihminen lähettää tiedostamattaan ympäristöönsä vai jotain muuta ?

  Se on mielenkiintoista kun syntyy hyvä tunneyhteys ihmisten välille, sellainen missä molempien on hyvä ja turvallinen olla. Siinä tilassa voi tuntea toisen tunnetiloja ja vahvistaa ja kasvattaa sitä yhteistä tunnetta missä ollaan. Se on ihmeellistä ja hienoa.

  Käytän sanaa energia. Eli ihmisen tunnetilasta ja ajatuksista säteilee energiaa ympäristöön. Ja ne kaikki on muiden ihmisten käytettävissä, koettavissa. Ja sellainen ihminen joka on avoin tietyllä tavalla aistii toisesta ihmisestä paljon erilaista tietoa, vaikka ei tuntisikaan toista ennestään. Super mielenkiintoinen maailma.

  Mukavaa viikonloppua.

  L

  Tykkää

  1. Heippa! Kiitos kehuista – kiva kuulla, että Joku tykkää tätä lukea – kirjoittaminen on ainakin niin hauskaa. 🙂

   Tuossa lopussa viittasin oikeastaan vaan siihen, että kevytkenkäisellä pukeutumisella yleensä lähettää kevytkenkäistä viestiä ympäristöön. Toisille se sopii, mutta itse kuvittelen olevani aika herkkä ja avoin, sekä vastaanottamaan että lähettämään viboja. Koen että läsnäololla – ilman sanoja – pystyy viestimään paljonkin; lähettämään niitä haluamiaan viboja ja energiaa ympäristöön. Jos siis haluaa olla ’seksikäs’, on oikeastaan aivan sama mitä sinulla on ylläsi – ympäristöön välittyvä energia on silloin huomattavasti merkityksellisempää.

   Jos puhutaan ’vääränlaisista viboista’ niin niitä on tietysti muitakin kuin tällaisia tarkoituksellisesti pukeutumisella lähetettyjä ’I’m a horny bitch’ -viestejä. Olen monestikin lähettänyt vahingossa vääränlaista energiaa ympäristööni; esimerkiksi kiinnostuessani jostakusta todella paljon, saatan hermostuksissani toimia aivan päinvastoin ja välittää viboillani, ettei minua lainkaan kiinnosta. Tai tullessani jonkun kanssa tosi hyvin juttuun, keskityn niin täysillä vain tähän yhteen ihmiseen, että luon vahingossa muurin – ikään kuin en olisi lainkaan kiinnostunut kaikista niistä muista ihmisistä ympärillämme.

   Että tämmöistä. 😀 Mukavaa viikonloppua sinullekin!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s