Mummot tunnelissa Mummotunnelissa

Mummis – monesti ollut mielessä, mutten ole kokenut olevani valmis Mummotunneli-nimiseen paikkaan. Vaikken täysi puuma vielä olekaan, niin onhan tässä silti meneillään vääjäämätön transformaatio suloisesta kissanpennusta kohti aikuisen kissapedon elämää. Viimein sopivassa humalatilassa ja hieman räjähtäneessä lookissani annoin periksi ja tulin houkutelluksi Mummikseen. Ja täytyy myöntää, että tunnelma yllätti minut positiivisesti.

Mummotunneliinhan kuuluu useita baareja ja niiden välissä oleva sisäpiha, jossa myöskin raikaa musa ja baarien terassit sekoittuvat toisiinsa. Perjantaiksi paikka oli vetänyt mielestäni paljon porukkaa, ja yllätyin siitä, kuinka iso Mummiksen on oltava; me olimme kuitenkin vain yhdessä baarissa, Michelissä, joten tutkailtavaa jäi vielä ensi kerraksikin.

Päällimmäisenä fiiliksenä illasta jäi, että oli hauskaa, sillä laitettiin yläkerran tanssilattialla koreasti. Puhtaasti sinkkunäkökulmasta tarkasteltuna ilta sen sijaan ei ollut niin antoisa; Mummiksessa keski-ikä on 27-vuotiaan silmiin korkeahko – etenkin miehet olivat makuuni liian vanhoja patuja. Toki näin pari – iän puoleen – sopivaa miekkosta, mutta noin pääpirteittäin nuorissa naisissa löytyi huomattavasti enemmän – niin laadullisesti kuin määrällisesti.

Ensimmäisen kokeilun jälkeen en Mummista suosittelisikaan ikäisilleni naisille hunttauspaikaksi – paitsi jos sugardaddy-meininki on se, mitä etsit. Sen sijaan kolmekymppisille miehille Mummis voisi toimia; yhtä miestä kohden riittäisi useampikin nainen. Saattaa olla, että otantani on sattumanvarainen yhdenillan snapshot tai ehkäpä olimme väärässä Mummiksen baarissa. Onko muilla kokemuksia – missä on Mummiksen nuoriso-osasto?

Mummotunnelin pikafaktat: k-24, hintataso: perus keskustan hinnat + sisäänpääsy 10 €.

t. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s