Kaksoset ja Jousimiehet ne yhteen soppii…

Vietettyäni juuri syntymäpäiviä ajattelin hieman kirjoittaa horoskoopeista – tarkemmin sanottuna rakkaushoroskoopeista. Horoskooppimerkkien yhteensopivuudesta on jos jonkinmoista tekstiä ja testiä. Olen itse siis kaksonen. Kaksosista sanotaan kaikenlaista – ollaan kuvausten mukaan älykkäitä, huumorintajuisia, flirttailevia ja häilyviä ihmisiä: ’Kaksonen on hurmaava ilmestys, mutta hyvin oikullinen tuuliviiri.’ Useat kuvaukset sopivat minuun, mutta niin varmasti myös moneen muuhunkin ihmiseen, vaikkei kaksoshoroskooppiin kuuluisikaan. En varsinaisesti uskokaan horoskooppeihin; varmasti ne osuvat toisinaan oikeaan ja ’uskon’ horoskooppiin silloin kun se vahvistaa sen, mitä haluan uskoa. Muulloin nämä ovat täyttä huttua.

Rakkaushoroskoopeissa luetellaan Kaksosille sopiviksi kumppaneiksi usein Oinas, Vesimies, Leijona, Jousimies ja Kaksonen. Huonosti sopivia mätsejä ovat mm. helposti loukkaantuvat vesimerkit, Kalat ja Rapu. Neitsyt taas on liian konservatiivinen ja Skorpioni liian mustasukkainen kumppani kaksoselle. En (enää) selvitä miehen horoskooppia, jotta se ei ohjaa ajatteluani – toki synttärit jossain vaiheessa tulee puheeksi ja sitten se selviää, jos satun muistamaan ko. ajanjaksolle osuvan horoskoopin.

Suvussani on myös muita kaksosnaisia – ja he kaikki ovat naineet jousimiehen. Tämä voi olla hauska sattuma, tai sitten luonnekuvauksissa/rakkaushoroskoopeissa tosiaan on jotain perää. Omalta kohdaltani voin sanoa, että olen tullut ainakin superhyvin juttuun juuri Kaksosten ja Jousimiesten kanssa. Olen myös yrittänyt deittailla Kaloja pariin otteeseen, enkä ole lainkaan ymmärtänyt, miten herkkiä miehet voivat olla – ja päätynyt usein tahattomasti loukkaamaan heitä suorapuheisuudellani. Vaikka jutut näiden kalojen kanssa ovat jo päättyneet, minua yhä kiehtoo se, miten nämä miehet erosivat ns. siitä perinteisestä mieskäsityksestä, johon olen jymähtänyt

Horoskoopit voivat olla ihan kelpoviihdettä. Kun kuvioihin astuu mielenkiintoinen mies, lukisin horoskooppeja vain jos ne tukevat ihastumista – tuskin silloinkaan. Horoskoopeista kuulet, että kukaan ihminen ei ole sinulle täydellinen mätsi. Etenkin jos oot vasta tavannut uuden tyypin, ei kannata aivopestä itseään horoskooppeja tutkimalla ja päästää miestä käsistä vaan sen perusteella, että säikähdit teidän muodostamaa huonoa kombinaatiota; minäkin tiedostan kyllä, että jokainen Kalat on yksilö, eikä ole taattua, että juttuni kaikkien Jousimiesten kanssa muka toimisi.astrological meme.png

Sitäpaitsi – horoskooppini mukaan minulla on ollut sutinaa toukokuussa ja kesäkuun lopussa lempi vasta roimahtaakin. Kuukausihoroskoopit siis ei ainakaan osu oikeaan; ellei ’mielettömäksi sutinaksi’ lasketa sitä, että käy kaksilla treffeillä.

t. Pauliina

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s