Pahin flirttailumoka, jonka voit tehdä?

Olihan tämä jo tiedossa, mutta tässä se nyt on maailman johtavan  naisille vinkkejä antavan flirting good potato memedeittailuasiantuntijan, Matthew Husseyn, esittämänä: pahin flirttailumoka, jonka voit tehdä. Jos moka on pahin, on se myös omalla kohdallani yleisin flirttailumoka, johon kompastun ja luonnollisesti tällainen moka tappaa toisen mielenkiinnon ja kaiken tarpeen millekään myöhemmälle flirttailulle. Toivottavasti ongelman tunnistaminen on jo puoliratkaisua.

Olen taas tienristeyksessä; sortuako taas siihen samaan mokaan vai ei. Käytyäni tämän vuoden toisilla Tinder-treffeillä (JESS, I’m back in business!!) lumosin jälleen yhden ei-niin-kiinnostavan, vaikkakin liian innokkaan miehen. Samaan aikaan käyn Tinder-keskustelua yhden aidosti potentiaalisen ehdokkaan kanssa ja joudun terästäytymään, jotta en heittäydy liian asialliseksi, informatiiviseksi ja tylsäksi.

i dont need to flirt I seduce you with my awkwardness memeMikä se pahin flirttailumoka on? No se, ettet flirttaile. Mitä mielenkiintoisempi mies kyseessä, sitä todennäköisemmin nössö sisälläsi nousee pintaan, olet jotain aivan muuta kuin oma viehättävä itsesi ja ryssit tilanteen.

Tän linkin takaa löytyy paljon muitakin hauskoja filkkoja. Kerron vielä myöhemmin lisää noista vuoden toisista deiteistä…

t. Pauliina

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Pahin flirttailumoka, jonka voit tehdä?

  1. Tajusin justiinsa, että mullahan on ollut jo kolme Tinder-miestä tänä vuonna! Oon näköjään aika aktiivisesti unohtanut sen, että Toyboy murskas mun sydämen, kun en enää ees laske heppua tämän vuoden satoon…

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s