Poliisit on kuulemma parhaita sängyssä

On nää tutkimukset ja artikkelit sitten loistavia – poliisit on kuulemma parhaita sängyssä ja lääkärit itsekkäitä – samanlaista yleistystä, mitä itse harrastan. Ammattiin hakeutuminen kertoo korkeintaan luonteenpiirteistä, jos aina niistäkään. Ammattikunnan edustajinakin yksilöt ovat yksilöitä; olet dominoiva persoona tai lammas jo ennen ammatinvalintaa. Se totuus näissä tietysti on, että vässykkämiehet eivät todennäköisemmin hakeudu ammattiin, jossa joutuu pompottelemaan toisia. Poliisit siis lienevät kokonaisvaltaisesti kohtalaisen määräileviä persoonia – ja se välittynee otteisiin sängyssäkin.

Luonteen (tai siis sen ammatin) lisäksi petipuuhissa on kuitenkin myös kyse kokemuksesta; siitä että opit huomioimaan toista, luottamaan omaan vetovoimaasi ja sen pohjalta olemaan aktiivinen. Ikä yksin ei tuo kokemusta; nuoret kundit voivat olla yhtälailla kokeneita esim. seurustelusuhteiden kautta. Ja nuoret ovat innokkaita aivan eri tavalla. (Alanko kuulostaa puumalta? Täytyy vielä lisätä, että vanhemmat miehet ovat tietysti usein karismaattisempia – sillä karkealla tavalla.)

Mitä taitoja ammatista sitten voi saada petipuuhiin? Mielestäni työn fyysisyys on sellainen ominaisuus, joka voi näkyä sängyssä. Kokemus mummojen ja konnien vääntelystä ja kääntelystä lienee eduksi – ja ylipäätään se, että opit päästämään ihmisiä (fyysisesti) lähellesi ja proaktiivisesti tekemään lähestymisaloitteita.

Tukimuksen mukaan bodaajat eivät välttämttä ole niitä parhaita sängyssä – hyvä keho ei tietenkään takaa otteita pedissä, vaikka yksilövarmuus voi antaa tiettyä itsevarmuutta ja oman kehon tuntemusta, mikä taas välittyy sänkyyn. En ole myöskään vakuuttunut poliisin ja lääkärin työn fyysisyydestä, siis siitä, että poliisit pääsisivät niin usein nostelemaan konnia seinälle tai ensihoitajat vääntäisivät mummoja kamasutra-wrestling memeasentoihin. Oma parhaani onkin edustanut painijoiden ammattikuntaa: siinä, jos missä ollaan ihmisen iholla, dominoidaan ja väännellään vastustajaa luoja ties minkälaisiin asentoihin. Työn puolesta tätä tehdään tietysti miesten kanssa, mutta ei se ajatus mua häiritse ollenkaan – tulokset ovat puhuneet (pikemminkin huutaneet) puolestaan.

t. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s