No, I’m not her wingman

Terassit, pubit ja yökerhot on yks mun lempparijutuista – etenkin kesäisin. Parasta on lähteä ’parille’ kavereiden kanssa ja antaa tilanteen eskaloitua nousuhumalan saattelemana. Isolla porukalla on suurempi todennäköisyys jatkaa krebaamiseen asti, eikä haittaa, jos toisinaan joku ottaa hieman lepiä.

Välillä tällaiset illat toimivat myös kaksin tyttökaverin kanssa – riippuu tosin siitä, kuinka rempseä toinen osapuoli on. Kun lähden kaksin tyttökaverini kanssa ulos, tykkään viettää rauhallisempaa iltaa; juoda viiniä ja sen myötä ylianalysoida vielä tavallista enemmän. Samalla voi tietysti tsekkailla lähettyvillä näkyviä miehiä, mutta se ei ole illan pääagenda, eikä oikeastaan ole edes kovin toivottavaa, että joku miekkosista ryhtyy juttusille – tällöin toinen teistä naisista saattaa jäädä ikäänkuin ulkopuolelle. Vielä pahempaa kuin olla kolmantena pyöränä on itseasiassa se, että kaksi miestä istahtaa seuraanne – mutta vain toinen heistä on kuuma. Ja voit vain sormet ristissä toivoa, että onni suosii ja kuuma mies on varannut sinut itselleen.

Kun kaksi sinkkunaista on liikkellä yhdessä, tulee ympäristöä tsekkailtua ehkä vähän liikaakin. Varattujen kavereiden kanssa taas on hauskaa se, että kaikki näkyvillä olevat miehet on varattu sinulle. Poikkeuksena eras ystäväni, joka houkuttelee miehiä kuin hunaja mehiläisiä. Jälleen kerran ehdimme olla baarissa ehkä 2,5 minuuttia, kun ensimmäinen mies oli jo kehumassa hänen kauneuttaan.

Nauroin ystävälleni, että sinkulle on melkoisen masentavaa olla hänen kanssaan wingman memeliikenteessä. Vaikka heitin kommentin vitsinä, oli siinä toinen puoli totta; minähän tässä olisin vapailla markkinoilla – silti yhdessä liikkuessamme miehet lähestyvät aina hanta, jolla jo on oma rakas kotona. Toisaalta, jos takana on viiden vuoden parisuhde, voi tällaiset satunnaiset pokaamiset tuntua erityisen hyvältä – se, että saa huomiota muiltakin miehiltä. Ei sillä, että sinkkuus olisi jatkuvaa huomiota miehiltä, mutta ainakin meillä on mahdollisuuksia flirttailla useamman kuin yhden miehen kanssa.

Ystävälläni on varmasti nyt täysin vääristynyt käsitys siitä, kuinka usein sinkkuja lähestytään baarissa: ehkä minä olen erityisen hyvä wingman, mutta todennäköisemmin ystävässäni vain on jotain taianomaista. Tästä tuli kuitenkin mieleeni, pitäisikö sitä oikeasti kehittää jotain winggirl-taktiikkaa? Toistaiseksi taktiikkamme sinkkuystävättärien kanssa on vain armoton kyyläys ympäriinsä odottaen, että joku tulee juttusille. Ehkä sen sijaan pitäisi luoda taktiikka jossa minä voin toimia ystävälleni winggirlinä ja toisinpäin. Food for thought – tulisikohan naisten version erota jotenkin perinteisestä miesten wingman-strategiasta?

t. Pauliina

 

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”No, I’m not her wingman

 1. Tää nyt ei ihan vastaa kysymykseen, mutta tuli mieleen kun seurusteluaikoina oli moniakin mahdollisia uusia ihastuksia ja kiinnostus molemminpuolista (en kuitenkaan pettänyt). Ja nyt sinkkuna ollessa ei ole kohta pariin vuoteen ollut muuta kuin yksi yksipuolinen ihastus varattuun vielä:(
  Noin vuosi sitten oltiin kaverini kanssa kahten iltana peräkkäin baarissa, ensimmäisenä iltana meillä oli odotuksena vain hauskanpito & ihanaa viettää iltaa yhdessä pitkästä aikaa -fiilis; ja miehiä oli jonossa asti. Seuraavana iltana kuviteltiin että saman juttu jatkuu mutta ei tullut yhtäkään 😀

  Tykkää

  1. Harmi ettei kiinnostavia miekkosia oo osunu kohdalles. 😦 Mut hei, hyvää kannattaa odottaa! Ja niinhän sitä sanotaan, että se tulee ’kun vähiten odottaa’. Oon tässä nyt 26 vuotta elellyt ilman odotuksia, mut ilmeisesti vielä vähemmänkin voi odottaa – ei mulla oo nimittäin mitään tunteidenpaloa sinä aikana ollut.
   Mitä tulee tohon juhlimiseen, niin toi on kyllä yks toimivimpia taktiikoita saada seuraa! 😉 Ku keskittyy viihdyttämään omia kavereita, niin nekin saa yleensä sut nauramaan ihan kippurassa. Ja se jos mikä on kiinnostavaa: naiset, joil on aidosti hauskaa keskenään! 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s