Vappu – pakko ottaa?

Sieltä se vaan puksuttaa: vappu – tänäkin viikonloppuna löytyy syy juhlia. Juhla kuin juhla, kaltaiseni sinkun kannattaa osallistua: valtavia ihmismassoja liikkeellä, tuttavaporukat sekoittuvat, niin miehet kuin naiset ovat puheliaalla tuulella ja kontaktia saa helposti tuntemattomiinkin tyyppeihin.

Seurustelevat ystäväni ovat kuitenkin vakuuttuneita siitä, että meidän tulisi viettää vappua omalla porukallamme brunssaillen – siis koko viikonloppu kotibileissä. Sen tiedän, että meidän porukassamme ei ole minulle mitään (siinä mielessä) varteenotettavaa – liekö jotain tekemistä sillä, että kaikki miespuoliset osallistujat ovat ystävieni poikaystäviä.

En kuitenkaan suostu siihen, että ainut kontaktini potentiaalisiin vappuheiloihin olisi se lyhkänen hetki, kun kiskon nenäpunaisena ilolientä ulliksella ennen siirtymistä takaisin ystävieni kämpille. Kokoankin nyt meistä muutamasta sinkkunaisesta iskuryhmää, joka irtautuu ajanhetkellä X kotibileistämme Helsingin yöhön.

Tapahtumissahan löytyisi aina We Love Helsingin vapputansseista Banksin vappuaaton bileisiin. Ajateltiin tällä kertaa jättää kuitenkin liput ostamatta ja valita baari illan fiiliksen mukaan – kuten tavallisinakin lauantai-iltoina (ja varmaankin valita uusi baari todettuamme jonon sinne ykkösvaihtoehtoon olevan hiton pitkä).

Vaikka sää olisi kehno, niin nyt liikkeelle te muutkin sinkut! Jos dokaaminen ei inspaa (juhlakansa on tosin huomattavasti siedettävämpää pienessä myötätuulessa), niin selvinpäin sitten – pääasia, ettette jää kotisohvalle möllöttämään. Ja miksi – no, syitähän Partick-Starts-Hearing-Voices-Everytime-Its-Time-To-Party-With-Spongebobriittää! Eräs ystäväni vastikään erosi poikkiksestaan, jonka oli tavannut vuosia takaperin juuri vapputansseissa. Jaa, mikä tämän tarinan opetus sitten on? Ainakin tarina vahvistaa sen, että vappuna voi tehdä vääriä valintoja siinä missä tavallisenakin viikonloppuna. Tyhjiä arpoja on suuremmassa väkijoukossa normaalia enemmän…

mutta niin on oltava niitä timanttejakin.

Täällä muuten juttua siitä, kuinka allekirjoittaneen edellinen vappu meni. Ja täällä tarinan jatko…ehheh… Oon myös viime vuonna listannut vinkit vappuheilan metsästykseen; toiveikkaana samoilla vinkeillä tähän vuoteen, vaikka laihanlaiseksi jäi saalis viime kerrallakin! 😀

t. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s