Kuka lähtis hipsuttaan?

En tiedä, pitäiskö tästä olla jotenkin nolostunut, mutta oon aivan totaalisen koukussa Temptation Island Suomi 2:een. Syyttää tästä voi vaan Ruutuplussaa ja yhtä sateista sunnuntaita – ekaa tuotantokauttahan en edes seurannut.

Ohjelman juontaja, Sami Kuronen, saa paikoitellen katsojan kiusaantumaan suorasukaisuudellaan. Toisaalta hän on juuri niitä sarjan harvinaisia järjenääniä, joka heittää saaren asukeille ne kommentit, joita itse huudat ääneen kotisohvallasi.

Viimeisimmän jakson jälkeen jäin taas hämilleni; onko varatuille niin vaikeaa olla ilman läheisyyttä. Tällaisena sinkkuna en ole tottunut säännölliseen läheisyyteen – saati sitten seksiin. Toisinaan tuntuu nimenomaan siltä, että on elänyt liian pitkään (läheisyyden) puutteessa ja sekoaminen on jo lähellä. Toisinaan taas ajattelen, että puutteessa eläminen on helpompaa, mitä pidempään siihen on totutellut. Välillä meinaan tosin räjähtää yksinäisyyteeni, ja silloin harkitsen seksideittien järjestämistä. Taisin juuri törmätä tähän mieheen Tinderissä, ja nyt on sellainen tilanne elämässä, että todella mietin, kumpaa painaa (häntä vai ruksia).

Viettelysten saarta en ole kokenut. Kaltaiseni maallikko voi verrata sitä vaikkapa leirikoulu-kontekstiin; kun ollaan 24/7 hyvällä porukalla ja koetaan yhdessä ainutlaatuisia elämyksiä, ihastumisia syntyy varmaan nopeasti. En tarkoita, että ihastuminen antaisi luvan käyttäytyä kuin aasi, mutta mikäli need a hug and intimacyaasimainen käytös selitettäisiin yllättäen syttyneillä tunteilla, ymmärtäisin lipsumista paremmin. Sen sijaan Viettelysten saaren varatut kertovat päätyneensä  vieraaseen sänkyyn (vaikka sitten vaan hipsuttamaan) sen vuoksi, että ovat niin tottuneita läheisyyteen – siihen että vieressä on joku halittavana. Onko se tosiaan niin mahdotonta parisuhteeseen tottuneille olla pari viikkoa ilman uninallea? Vai onko perusteena kuitenkin toiseen naiseen/mieheen ihastuminen, mutta sitä ei vaan uskalleta mainita ääneen? Ehkä pettäminen on tehty saarella liian vaikeaksi vastustaa; känni päällä, paljon aloitteellisia naisia ja arjesta poikkeava ympäristö – vaan eikö sillä silti pitäisi olla väliä, kuka siinä vieressä köllöttelee? Meinaan, jos on niin rakastunut kumppaniinsa, niin eikai sitä halua nukkua sellaisen naisen vieressä, kenet olet tuntenut vain pari päivää, jos se on vaarassa pilata oikean ihmissuhteesi. Ei niissä parisuhteissa taida todellakaan olla asiat hyvin, kun tuonne lähtevät hölmöilemään.

😀 Kuulostan katkeralta… Toivottavasti elän itse joskus samassa tilanteessa: oon saanut niin paljon läheisyyttä, että mieheni ollessa viikonloppureissulla, minun on pakko hakea baarista joku satunnainen mies yhteistä petiämme lämmittämään.

t. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s