Suoraanpuhujan haaste

Mitä lämpöisin kiitos Suoraanpuhujan päiväkirjan Sofian antamasta tunnustuksesta ja haasteen heittämisestä! Vaikka kliseisesti väitän kirjoittavani blogia itseäni varten – en kiellä etteikö lukijat tai huomio tuntuisi hyvältä… Mennäänpä Sofian meille muille laittamiin kyssäreihin.

 1. Mistä sait idean blogiisi?

Mielessäni oli jo pitkään kytenyt ajatus päiväkirjan kirjoittamisesta. Kun ajatuksia laittaa paperille, tulee ne prosessoitua paljon pidemmälle: ’ajattelenko todella näin?’ ’tässä ei kyllä oo mitään logiikkaa’ ’tää on taas niin meikäläistä (huonossa mielessä)’. Ystävistä huolimatta, en voisi koskaan saada tarpeekseni ihmissuhteiden ja tunteiden analysoinnista.

Yksityisen päiväkirjan pitäminen tuntui jotenkin haaskaukselta; jos jotakuta kiinnostaa lukea sepustuksiani, eihän se ole minulta pois. Lisäksi se pakottaa minut tarkastelemaan ajatuksiani eri perspektiiveistä ja luo painetta kirjoittaa (kohtalaisen) säännöllisesti. Siispä laitoin tämän päiväkirjan pystyyn.

Sinkkuuteni vuoksi miehet, niiden puute ja deittailu on ollut luonnollinen kirjoitusaihe. Tekisi mieleni lisätä, että nämä ovat myös asioita, joista tiedän paljon – mutta mikäli tietäisin, enkai kirjoittaisi tätä sinkkublogia enää?

2. Omat suosikkibloggaajasi?

Nyt seuraa järkyttävä tunnustus: olen viimeisen puolen vuoden aikana priorisoinut oikeastaan kaiken muun blogien seuraamisen edelle. Älkääkä nyt kuvitelko, että olisin deittaillut niin ahkerasti, ihan työhön, ystäviin, liikuntaan ja nollaamiseen olen keskittynyt.

Netissä on niin paljon hyviä kirjoittajia, ja tuppaan koukuttua helposti – keväällä kuitenkin helpottaa duunissa ja tarkoituksena on palata lukurintamalle. 🙂 Aikanaan seurasin Ikisinkkua ja Loppukiriä, sittemmin Sinkkistä blogissa Aivan sama mulle mä oon onnellinen sekä satunnaisesti blogeja muissa kategorioissa – kuten Tickle Your Fancya. Joudun siis myöntämään, että Sofian vinkkaamat sinkkublogit olivat itsellenikin uusia, vasta nyt seurattavaksipäätyviä, tuttavuuksia.

3. Kerrotko deiteillesi blogistasi?

Hell no! Deiteilleni en todellakaan kerro kirjoittavani (sinkku)blogia – toisinaan mainitsen pitäväni päiväkirjaa. Voin olla (hieman) hassu, mutta koen blogista ääneenpuhumisen lyövän sinkkuleiman ihooni entistä tiukemmin; kyseessä ei enää todellakaan olisi tilapäinen elämänvaihe, vaan olisin aidosti sopeutunut ja järjestänyt elämäni sinkkuuden ympärille. Pyrin pitämään toisinpäin; blogi heijastelee kulloistakin elämäntilannetta, enkä sulje pois sitä mahdollisuutta, että blogin sävy tai fokus joskus muuttuu… korjaan: joskus saattaa muuttua.

Sitten on vielä se kauhuskenaario, jossa mies löytäisi profiilini: en halua deittikumppanini muodostavan (ensi)vaikutelmaa tekstieni pohjalta. Edes ystäväni eivät tiedä blogini tarkkaa sijaintia – en tahdo velvoittaa ketään lukijaksi, nyt kaikki seuraajat ovat ainakin täysin vapaaehtoisesti kelkassani.

4 Monesko Tinder-deitti on menossa?

Täytyi itsekin hieman laskeskella – juuri nyt ei ole ketään näköpiirissä, mutta 20 raja lienee rikkoutunut niillä tämän kevään tähän mennessä ainokaisilla uusilla deiteillä.

5. Uskotko rakkauteen ensisilmäyksellä?

Uskon vahvaan kemiaan ja vetovoimaan ensisilmäyksellä – se voi tarkoittaa, että edessäsi on tyyppi, johon voisit myöhemmin rakastua. Tai sitten se voi olla tarkoittamatta yhtään mitään – selkeää?

6. Entä millään muullakaan silmäyksellä? 😀

Toki – en edes halua ajatella vaihtoehtoista todellisuutta! Rakastanhan jo nyt montaakin ihmistä – kai se romanttinen rakkauskin on olemassa…

7. Onko deittailu parantanut vai huonontanut käsitystäsi suomalaisista miehistä?

Tää on hauska! 😀 Ensimmäiseksi tuli mieleen ne juntit, tylsimykset, hiiret, törkimykset, joita valtaosa deiteistäni tuntuu edustaneen. Mutta tosiasiassa Tinderin myötä vilkastunut deittielämäni on parantanut mielikuvaani suomalaisista miehistä.

Aiemmin ymmärrykseni jäi hyvin pintapuoliseksi; huomioin vain tietyllä tavalla hyvännäköisiä miehiä, ja tutustuminen tapahtui pääosin baarissa – ja suomalaisetkin ovat kännissä supliikkimiehiä! Deitit ovat opettaneet, että miehissäkin on moneksi: jumalainen komistus voikin olla pinnan alla superujo, mies voi olla loukkaantua, olla tunteellisempi ja herkempi kuin minä. Lisäksi on valtavia eroja siinä, kuinka arvokkaana mies sinut näkee ja kuinka hyvin hän sinua siis kohtelee…jne…jne.

8. Kerro hyvä Tinder-stoori 5 lauseella!

 • Hauska poika alkaa jutella Tinderissä tytölle, joka makaa kipeänä meikittä himassa.
 • Tytön lähtiessä ulos viemään roskia poika heittää ehdotuksen treffeistä.
 • Sattumalta poika on alhaalla roskalaatikoilla – hän on asunut tytön naapurissa 2 vuotta.
 • Poika ei halua mitään vakavaa, mutta tyttö ryhtyy vispilänkauppaan.
 • Kevyenä alkaneesta suhteesta kasvaa todellinen rakkaustarina.

(Not quite there yet, mutta matkalla ollaan!)

9. Mikä on suosikkitreffipaikkasi?

Miehen kotisohva.

Ja ehkä kävelylenkki puistossa/rannalla. Suppailukin voisi olla hauskaa – samalla pystyis kuitenkin juttelemaan. Mikä tahansa kevyt tekeminen: biljardi, minigolf…

10. Keksi lause, joka olisi totaalinen turn off ensitreffeillä.

’Oot ihan eri tasolla ku mä – jos mulla ois kavereita, kertoisin niille susta.’

11. Milloin on seuraavat treffit?

Sunnuntaina, mut se mies ei vielä tiedä asiasta (katso kysymys #8). 😉

Nyt minulta kuuluisi lähteä omatekemäni kysymykset valitsemilleni blogeille. Kuten jo aiemmin paljastin, oon viimeaikoina ollut hyvin laiska lukija… Haastankin siis sinut ja teidät kaikki vinkkaamaan tälle epäaktiiviselle  viihdyttäviä (omia tai muiden) blogeja! Mielellään sellasia sinkkublogeja, joiden ajatusmaailma vois purra meikäläiseen! Mikäli ehdotuksia tulee, lupaan räätälöidä asialliset kysymykset… 😉

t. Pauliina

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Suoraanpuhujan haaste

 1. Oot ihan eri tasolla ku mä – jos mulla ois kavereita, kertoisin niille susta.

  Ahahahahahahah repesin 😀 😀 😀 😀 😀

  ”Jos mulla ois kavereita, kertoisin niille susta” EN KESTÄ.
  Kai tää oli hatusta vedetty vai onko näin oikeesti sanottu? 😀 😀

  Tykkää

  1. Haha, omassa päässäni kehittelin näitä pahimpia turn-offeja. 😀 En onneks oo tällästä kuullu, vaik parin vähän onnettomamman tapauksen suuhun ois tää virke melkeen voinukki sopia -.-’ 😀

   Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s