Sinkut Helsingin baareissa

Blogiini löydetään usein yökerhoihin liittyvillä hakusanoilla, joten päätin hieman päivittää, miten tällä hetkellä koen yöelämän ja Helsingin baaritarjonnan – niin sinkkunaisen kuin -miehenkin näkökulmasta. (Vanha postaus, Stadin yökerhot – minne sinkkunaisen kannattaa suunnata, täällä.)

Haluan alottaa nyt muistuttamalla, että baarista viis – kaikkein oleellisinta on rutiinien välttely. Ei ole olemassa yhtäkään baaria, jossa saanti olisi taattu (tai ainakaan korkeatasoinen) joka viikonloppu. Ei ainuttakaan yökerhoa, jossa kannattaisi tampata viikosta ja kuukaudesta toiseen tai jossa voisin vakuuttaa jokaisen sinkun saavan huomiota. Koska loppupeleissä illan vienti on kiinni sinusta itsestäsi ja fiiliksestäsi, kehotan pitämään mielen skarppina käymällä uusissa paikoissa. Tiedät kyllä, milloin on aika vaihtaa maisemaa: naamasi tunnistetaan niin työntekijöiden kuin asiakkaiden toimesta, osaat ennakoida soittolistan seuraavan kipaleen, tiedät tasan tarkkaan mitä tilaat, miltä tiskiltä ja missä järjestyksessä kierrät huoneesta toiseen, teillä on oma lempipöytä ja tanssilattialla alue, jonka haltuunotatte kännin ollessa sopivasti yli hyvänmaun rajan.

Rutiinit passivoittavat – tiedät, mitä odottaa illalta, et ole niin silmät (ja takki) auki, mitä voisit. Jos juhlit aina samoissa mestoissa, saatat miettiä, kenen kanssa ryhdyt juttusille, jottet suolaisi tulevia mahiksia. Ainakin roikut ajatuksessa, että se viime viikonloppuna tapaamasi jätkä on jälleen samassa baarissa. Ja takuuvarmasti näetkin samoja naamoja, vaan kyseinen tyyppi loistaa poissaolollaan pilaten iltasi.

Käymällä uusissa paikoissa tapaat uusia, kiehtovia ihmisiä – how simple is that. Paskinkin baari voi muuntautua huippuillan näyttämöksi, jos sinne eksyy yksikin mielenkiintoinen poikaporukka. Mitä sitten, vaikka valtaosa muista kanssabailaajista olisikin sieltä oudoimmasta päästä? Mikäli näin on teidän seurueenne päätyvät entistä suuremmalla todennäköisyydellä juttusille, jatkoille, ultraääneen ja naimisiin.

Etsit mitä tahansa, jokainen ilta on uusi mahdollisuus tavata juuri hänet. Voin taata, että vaikutat aivan varmasti mielenkiintoisemmalta, kun kuulut baarin tuoreisiin kasvoihin, etkä ole se kaikkien tuntema, metsästävä kotka. Anna siis kavereiden johdattaa sut välillä jonnekin uuteen; huhujen perusteella ei oikeestaan pitäis tuomita (paitsi ehkä Namu…ja pari muuta paikkaa), ja ajan saatossa baarien meininki vaihtuu.

No, koitinpa sitten kuitenkin listata… Olit sitten sinkkumies tai -nainen, suosittelen yhä alla lueteltuja kolmea baaria. Niissä hyvällä todennäköisyydellä ainakin jokunen minua miellyttävä tyyppi, en ole koskaan viettänyt iltaa pelkässä tyttöporukassa, ja lähestymisyritykset eivät ole (pelkkää) vonkausta – vaan aitoa kiinnostusta.

  1. VilliWäinö; loistava kombinaatio rauhallista istuskelua ja hikistä tanssilattiaa – molemmissa hyvät tsäännsit joutua häirityksi vastakkaisen sukupuolen toimesta.
  2. Apollo; monipuolinen ja livebändin ansiosta tanssilattialla on hyvä meininki, ja saa helposti kontaktia muihin.
  3. (Torstai)Kalle; vaikka miehet voisivat ajatella, että täällä on liikaa miehiä, voi sen ottaa myös niinpäin, että aika moni paikalle saapunut nainen on tullut juuri niiden miesten vuoksi ja on näin ollen mitä todennäköisimmin hakupäällä. Ei muuta kuin nopeat syövät hitaat.

Entä mistä löytää puhdas yhdenyön juttu? Naisethan saavat mistä vaan, mutta mistä miesten kannattaisi lähteä etsimään p*noa? Kokemukseni miehenäolosta ovat rajalliset, ja vastaanottaisinkin mieluusti kommentteja asiantuntijoilta. Missä miehille lohkeaa? Järkeilin asiaa niin, että hameenmitta ei välttämättä ole tae saannista; minarilla saa huomiota, ja se tuntuu usein riittävän näille naisille. Namun tyyppisten mestojen sijaan lähtisinkin miehenä metsälle paikkaan, johon naiset eivät mene näyttäytymään ja pönöttämään nättinä – vaan paikkaan, jossa viini virtaa ja vietetään hyväntuulista, ns. random-iltaa. Esimerkiksi RymyEetu, Erottaja, Kalle, Milli, Molly… Mitä mieltä olette?

t. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s