Elämänkoulu

Vähintään jokatoinen Tinderissä vastaantuleva mies ilmoittaa profiilissaan koulutuksekseen Elämänkoulu (tai toisinaan Elämän kova koulu, mikä lienee jatko-opintoja tavalliseen Elämänkouluun verrattuna).

Suurin osa miehistä tähdännee vitsikkyyteen – omaan silmääni läppä on tosin niin mauton, että päässäni alkaa samantien vilkkua punaista, ja mies on leftswaipattu ennen kuin kuva ehtii edes latautua näytölle. Huonolla esittelytekstillä voi luonnollisesti pilata hyvän naaman, ja meillä kaikilla on näitä ehdottomia, karkottavia nou nou -tekstikuvauksia.

Omalla kohdallani Elämänkoulu on ehdoton EI, koska:

  • Jos mies yrittää olla hauska, hän on kenties kouluttautumaton, tyhmä tai molempia – yhtäkaikki huumorintajumme ei kohtaa.
  • Jos mies ei vitsaile, hän katsonee maailmaa aivan päinvastaisesta, pessimistisestä näkövinkkelistä. Persutyyppisen jannun (vaimo+kirves+hanki) kanssa meillä tulisi vain ongelmia arvomaailmojemme yhteensovittamisessa. Useinkaan ne, jotka äänekkäimmin huutavat, eivät ole niitä, jotka voivat kaikkein huonoimmin. Omassa ystäväpiirissäkin on koviakokeneita ihmisiä, ja he ovat kyllä käsitelleet ongelmansa aivan muilla keinoin kuin itse- ja muiden säälissä kieriskelemällä.

Tulipahan avauduttua, mut tää Elämänkoulu tuntuu nyt olevan kovassa nosteessa – what an idiot.jpgsisäänpääsyn pisterajat mahtaa olla jo tähtitieteellisen suuret.

T. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s