Mies ei huomaa, mies ei muista…

Minulla on hyvä kasvomuisti – tai ainakin silloin kun minuun tehdään vaikutus. Olen juuri niitä onnettomia tyttöjä, jotka muistavat vuosienkin jälkeen 2013 uuden vuoden bileistä jonkun tietyn adoniksen, joka tuli iskemään, puristi ohimennen takapuolesta – tai luultavimmin vain harppoi ylitseni kieriessäni alas baarin portaikkoa.

En väitä, että varsinaisesti salamarakastuisin näihin miehiin tai jäisin erityisesti haikailemaan, mutta he saattavat ajoittain palata mieleeni – vaikken tietäisi tyypeistä mitään. Ja mikäli tiemme kohtaavat uudemman kerran – livenä tai Tinderissä – tunnistan nämä miehet takuuvarmasti.

Olen kuvitellut, että miesten muisti on huonompi: he näkevät upean donnan, laittavat tämän merkille, ja mikäli illan aikana ei tapahdu mitään sen kummempaa, he unohtavat naisen. Ilmeisesti olen taas aliarvioinut miehet.

Sain tässä eräs ilta viestiä uudelta mätsiltä. Minun oli kysyttävä: ’Näytät jotenkin tutulta?’. Mies vastasi: ’Näin sut ihan varmasti Kaiussa juhannuksena. I had a deep crush on you.’ Jos ei tämä vielä tehnyt minuun vaikutusta, niin viimeistään se, kuinka mies kuvaili muistikuviaan; vaikutin viattomalta. Keskusteltiin paljon muutakin olemuksestani – miten joku voikin nähdä sinut kaiken sen pakkelin alta ilman että itse tajuat ollenkaan olevasi skriinattavana?

Positiivisen kiinnostuksen ja liiallisen innokkuuden raja on veteen stalker or just very interested in you memepiirretty viiva. Tämä mies pysyi hyvän maun rajoissa – miten? Hänestä välittyi vibat: tässä on mies, joka seisoo omilla jaloillaan, puhuu aidosti ja avoimesti – ei mikään epävarma poika, joka stalkkaa ja ripustautuu saadakseen haluamansa. Hän myöntää suoraan olevansa kiinnostunut, mutta jos minä heittäydyn hankalaksi, ei hänenkään mielenkiintonsa kaikkea kestä.

Eikä se kiinnostus tainnutkaan kestää sitä todellista Pauliinaa; lähdin tosiaan vielä keskellä yötä pikaiseen hänen kanssaan yöpalalle (niin vauhdilla, että kotiini unohtui kynttilätkin palamaan!!).

Eikä herrasta ole kuulunut sittemmin mitään – vaikka käyttäydyin niinkuin viattoman tytön sopii.

T. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s