Mistä tietää että mies ei ole kiinnostunut?

Yhä täällä henki pihisee. Olen keskittynyt työhön ja nuollut (ja antanut muiden nuolla) haavojani.

Olen myös löytänyt aikaa vatvomiselle: miten saatoin kuvitella ja vakuuttaa itseni siitä, että työtoverini on kiinnostunut minusta? Miten en huomannut, mitä työpaikallamme oikeasti oli meneillään? En yleensäkään ole optimisti sydämen asioissa – kuvittelin todella tulkinneeni vihjeet ja tähtien asennot tällä kertaa oikein ja objektiivisesti.

Tein jälkikäteen pientä selvitystyötä ja totesin, että internetin tarjoamat ’Mistä tiedät, että mies on kiinnostunut’ -listat ovat yhtä tyhjän kanssa (tässä yksi napakka kirjoitus, kaukana kuitenkin aukottomasta ohjekirjasta). Lopulta päädyinkin lukemaan listaa siitä, mistä tietää, että mies EI ole kiinnostunut. Täytyy sanoa, etten tämänkään ohjeistuksen he's just not that into you cat memeavulla olisi onnistunut tulkitsemaan tilannettmme muuksi kuin molemminpuolisksi sutinaksi.

Mitä siis opin? Mies voi kehua  ulkonäköäsi, älykkyyttäsi ja huumorintajuasi; kehua teidän hyviä geenejä; olla kiinnostunut tekemisistäsi ja muistaa pelottavan hyvin kertomasi asiat kysellen yksityiskohtia kuukausienkin jälkeen; tiedustella halukkuuttasi hankkia lapsia; nojailla vierelläsi (vai olinko se vain minä) ja vinkkailla silmää; ehdotella afterworkkeja;  olla menevä mainitsematta koskaan muita naisia ja aina antaen ymmärtää, ettei hänellä ole mitään erityisiä suunnitelmia viikonlopuksi; puhua tunteista… ja olla silti kiinnostunut sinusta vain ystävänä.

Minulla on vielä ilmeisen pitkä taival vielä edessä ennen kuin voin väittää ymmärtäväni näitä kaksilahkeisia. Alla vielä se lista, mistä pitäisi tietää, että miestä EI kiinnosta:

1. Häntä ei näy. Jos mies on kiinnostunut, hän voi olla raivostuttava, kiusoitteleva, flirtti tai vaikka loukkaava – silti hän keksii syyn hengailla lähistöllä.

2. Hän juttelee mukavia muista naisista. Satunnaiset maininnat tai kommentit jonkun naisen miellyttävästä ulkonäöstä eivät ole vakava merkki.

3. Ei halua jutella. Kyllä hänkin pystyisi keksimään sinulle asiaa.

4. Välttelee katsekontaktia: Perusasiat kehonkielestä ja käytöksestä ovat luotettavia.

5. On kovin kiireinen.

6. Puhuu samalla tavalla kuin muillekin kavereilleen. Kiinnostuneen miehen käytös on määrittelemättömällä tavalla spesiaalia. Hän puhuu kohteelleen eri tyylillä ja osoittaa vähän erilaista huomiota kuin muille kavereilleen. Tämän huomaa, jos se toteutuu. Jos täytyy kovasti etsiä ja tulkita, ei hyvä.

7. Flirttaa sinulle, mutta myös muille.

8. Hän on ”tosi kiva tyyppi”: Paljon kavereita, ystävällinen kaikille, käy tiuhaan ulkona…

9. ”En ole oikein varma tunteistani”: Jos olet ollut miehen kanssa deittailuväleissä jo useamman kuukauden, mutta hän sanoo, ettei ole varma tunteistaan, hän ei ole tarpeeksi kiinnostunut.

10. Ei arvosta tarpeeksi. Mies, joka käyttäytyy ikävästi, väheksyy sinun ajatuksiasi ja vaikuttaa muutenkin epäkunnioittavalta, on vaarallinen mies.

T. Pauliina

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Mistä tietää että mies ei ole kiinnostunut?

 1. Jos yhtään helpottais niin et ole ainoa…. Koen itsekin parasta aikaa työpaikkaihastumisen tuskaa 😛 Kaikista merkeistä ja juoruista huolimatta ulos kysyessäni sainkin kuulla että on varattu with kids 😦 Olisinpa malttanut oottaa ylimääräisen kuukauden niin olisin saanut kuulla tämän lapsijuorun muuta kautta. Mutta toisaalta siinä olisi mennyt aikaa hukkaa / olisin kerennyt ihastua vielä enemmän kuin nyt (tuskin on mahdollista). No anyway, en pääse tästä tyypistä kirveelläkään yli 😦 Kukaan muu ei tunnu miltään jne jne. Ihastuin näin viimeksi teininä!!! Ihan pimeetä. Tämä tyyppi vaan tuntuu.. hän on kuin kopio musta. Samat ilmeet, eleet, lauserakenteet KAIKKI. En oo varmaankaa ihan terve 😛 Näillä mennään kevääseen, silloin hänen työsuhteensa onneksi päättyy. Ja poissa silmistä on toivottavasti myös poissa mielestä.

  Tykkää

  1. Vau, nostan hattua, kun oot uskaltanu pyytää ulos! 🙂 Huolestuttavaa, kuin pieleen näitä miehiä voikin lukea – kiva, jos sinäkään et oo ollu tietonen, että hänellä on lapsiakin…HUHHUH.

   Mut oon samaa mieltä, että sitä parempi mitä aiemmin se karu totuus selviää… Jos yhtään lohduttaa, niin yleensä se auttaa kun miehen tosiaan saa pois silmistä. Nyt vaan toivotaan, ettei hänen sopimustaan tosissaan jatketa..? Minulla pitäisi helpottaa (pian?) kun tama tapaus siirretään eri tehtäviin…

   Ja tsemppinä: vaikka kuvittelen, että tää ois voinut olla The One, niin pääsen helpommalla kun vakuuttelen itselleni, ettei se ole mahdollista. 🙂 Se Oikea on tuolla jossain, hän on vapaa, ja kun mina osun kohdalle, niin hän tajuaa tarttua kiinni (vaikka sitten ois vaimo ja lapsetkin)! Sama logiikka pätee kohdallas eli ei muutakun silmät auki – se edesauttaa toipumista! 🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s