Ylpeä sinkkuudestani

  • Tässä taannoin: Keskustelin salilla ystäväni kanssa, kun viereemme purjehti komea mies. Kerroin juuri tarinaani siitä, kuinka eräänä hellepäivänä  hikoilin bussissa niin paljon, että pisaroita vieri taatusti alas polvitaipeestanikin (ei  viime kesänä – vaan sitä edellisenä luonnollisesti). Miehen ilmestyttyä viereemme en malttanut olla lisäämättä tarinaani sitä faktaa, että hikoilin tosiaan bussimatkalla treffeille (järjenjuoksuni tämän
    maininnan taustalla oli: ’olen kuuma sinkku ja mulla on vientiä – kai huomasit!?’).
  • Tässä taannoin myös: Kailotin kovaäänisesti kaupassa puhelimeen pieleennmenneistä deiteistäni. (Ei katso aikaa tai paikkaa, kun tarvitset ystävän tukea tavattuasi jälleen yhden kummallisen hobitin.)cant talk over the phone in public
  • Ja vielä: Selasin Tinderiä ratikassa vähät välittämättä siitä, että vieressäseisojilla oli täysi näköyhteys puhelimeeni. (Hei – syksy on jo pitkällä, eikä mulla ole vieläkään kainalokaveria!)

Pointtini? Mieleeni nousi kysymys, saako sinkkuudesta ja treffailusta puhua ääneen – pitäsikö sinkkuudesta olla ylpeä(mpi)?

Olisin voinut kertoa hikoilutarinani mainitsematta sitä, että olin matkalla treffeille. Mutta mistä viereinen komistus olisi sitten tiennyt minun olevan saatavilla? Olisin voinut myöskin olla puhumatta miesasioistani kaupassa – mutta so what se on minun arkeani, aivan kuten päivähoidon järjestäminen ja tiskivuoroista riitely on arkea parisuhdeihmisille. Olisin voinut myös olla paljastamatta sinkkuuttani ja selata Tinderin sijaan Instagramia. Mutta insta oli jo selattu ja halusin kipeäsi jatkaa oman huippumätsini etsintää!

Toisinaan tuntuu, ettei sinkkuudesta kannattaisi puhua. Jos mainitsen lounaalla työtovereille treffeistäni, saan taatusti 35 kysymystä. Tällaiset vakiintumattomat ihmissuhdekoukerot tuntuvat herättävän uteliaisuuden; sen sijaan työtoverini vaimosta keskusteltaessa jatkokysymykset rajoittuvat kolmeen.

Tinderistä puhumattakaan; kaikkia kiinnostaa, mikä sovellus on ja miten sitä käytetään. Samanaikaisesti minua itseäni jokseenkin nolottaa käyttää sovellusta julksesti; kuin häpeäisin myöntää olevani sinkku ja tarvitsevani moisen applikaation apua miesseuran saamiseksi.

Päätinkin alkaa taistelun omaa asennettani vastaan: Sinkkuus on hauskaa ja voin höpötellä sinkkujuttujani ylpeydellä. Vaikka välillä koen sinkkuuteni johtuvan siitä, etten ole sopivaa tyttöystävämateriaalia kenellekään, on niistä ajatuksista pyristeltävä samantien eroon; siinä ei ole mitään noloa, että tiedät mitä haluat ja tulet hyvin toimeen omillasikin!

Olkaa sinut sinkkuutenne kanssa ja ylpeitä siitä, mitä olette! Mutta kuten mummonikin kehotti, ylpistyä ei silti saa. 🙂

T. Pauliina

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Ylpeä sinkkuudestani

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s