Se tavallinen tarina

Kuten mainitsin aiemmin, sain viime viikonloppuna ujutettua puhelinnumeroni kahdelle (2!!) miehelle. Molemmat ottivat jo seuraavana päivänä yhteyttä (jes!) ja toisen kanssa sovimme treffit perjantaille.

Olen vähintäänkin taitava välttelemään baaripokaajia, joten minulle tällainen tavallinen kahden ihmisen ’kohtaaminen baarissa’ onkin lähes ennenkuulumatonta – tai ainakin siltä osin, että jätkää kiinnostaisi pyytää puhelinnumeroani todettuaan, ettei minulta pillua irtoa. Deittailemaan pääsen lähinnä Tinderin kautta (thank lord, it excists), joten oli virkistävää saada kutsu / tavata mies perinteisellä tavalla!

Mies sen sijaan oli kaikkea muuta kuin virkistävä. Jos Tinderin myötä rakennetaan yltiöpäisiä mielikuvia miehestä, jota et ole koskaan tavannut, ei ensitapaaminen tukevassa humalatilassakaan tarjoa sen selkeämpää mielikuvaa toisesta ihmisestä. Vedin itse lauantaina tietoisesti lärvit päästäkseni pois päästä pois mukavuusalueelta – toisin sanoen tehdäkseni aloitteita. Homma sinänsä toimi, aloitteita tapahtui enemmän, mutta muistikuvani tästäkin tyypistä olivat aikalailla olemattomat seuraavana aamuna.

Oman humalatilan lisäksi toisen humalatila vääristää kohtaamista – ujoimmatkin awkward silence memesuomalaiset saavat kakaistua sentään jotain suustaan kännissä. Tästä tapauksesta oli takaraivooni jäänyt aavistus, että mies vaikutti epävarmalta ja ujohkolta. Ja aikalailla niinhän ne deitit menivät; toinen tuijotteli pöytään ja minä pidin yllä keskustelua asioista, jotka meitä erottavat (muita ei nimittäin ollutkaan); mies ei urheile, tykkää olla yksin eikä syö lihaa (tällaiselle maneaterille viimeinen pisara!). Deittien päätteksi mies tietysti toteaa: ’Tämähän meni hyvin, ei ollut paljoakaan hiljaisia hetkiä.’ Niin – eikai niitä nyt tullut, kun oli näin sosiaalisesti taitava seuralainen messissä.

Ei terve. Next.

T. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s