2,5 kk:n tauon jälkeen Tinder-treffeillä

…ja ai että oli mukavaa!

Mielestäni deiteille ei kannata lähteä hampaat irvessä ja väkisin. Jos haluat ennemmin jäädä himaan pesemään pyykkiä, teet jätkällekin palveluksen kieltäytyessäsi kauniisti treffikutsusta. Ennen kuin jumiudut tälle comfort zonelle 12 vuodeksi ja hankit viisi kissaa, on kuitenkin hyvä riipiä itsensä vaikka väkisin mukaan peliin.

Deittitaukoni tuntui venähtäneen aivan huomaamatta, ja kynnys lähteä treffeille kasvoi aina vaan tauon pidetessä. Kyse ei niinkään ollut siitä, etten olisi enää uskonut osaavani treffi-small-talkia tai etten olisi halunnut treffeille, en vain nähnyt logiikkaa deittailun taustalla: miksi lähtisin tämän jeesjees-miehen kanssa ulos, kun niin monelle ookoo-tyypille olin jo antanut kieltävän vastauksen. Mikä
tämänpäiväisessä treffikumppanissa sitten sai resized_grandma-finds-the-internet-meme-generator-i-got-a-date-well-it-s-about-damn-timeminut lopulta tekemään konkreettisen lupauksen tapaamisajasta ja -paikasta? Totuudennimissä mietin sitä itsekin. Varmaan kyseessä oli sopiva yhdistelmä elämänkokemusta, ulkonäköä ja flirttiä. Tämän lisäksi oma deittiuupumukseni lienee saavuttanut multihuipentuman, jolloin käännekohta oli vihdoin mahdollinen.

Edellisillan viestittelyt saivat minut siltikin katumanpäälle; ’Ei tämä taida olla yhtään minun tyyppinen mies.’ ’Miksi lupauduinkaan treffeille – voisikohan vielä perua.’ ’Missäköhän ajassa saan treffit lusittua läpi.’ Jälkikäteen ei kaduta lainkaan. Kuten yleensäkin, kemian näkee vasta kasvotusten – tällä kertaa yllätys oli positiivinen: juttu luisti, sukellettiin oikein syvällekin ja toisinaan nauroin pää kenossa. Alunperin olin skeptinen lounastreffien suhteen; miten päivänvalossa ja etenkin kesken työpäivän voi päästä flirttailevaan tunnelmaan uppo-oudon miehen kanssa, mutta why not! Varaudu tosin siihen, että lounastuntisi venähtää, mutta rutiineista poikkeaminen piristää duuniviikkoa. (Ja mies vielä maksoi – siinä onkin sulattelemista tällaiselle itsenäiselle naiselle.)

Jos alunperin kuvittelin näiden treffien imevän minusta kaikki mehut – että tarvitsisin taas viikkojen tauon – niin vaikutus olikin täysin päinvastainen. Haluan lisää miehiä (ja tietysti tämänpäiväinen uudestaan)!

I’m back in the game and no intention to leave the arena. >:D

T. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s