Minun, sinun, meidän miehet

Huutamalla: ”Shotgun” voit ehkä varata ystäviltäsi etupenkin, muttet baaritiskiin nojailevaa komistusta. Esihistoriassa miesten varailu on voinut toimiakin. Parinmuodostuksessa ei etsitty sitä jotain niin pakonomaisesti – ihan hyvä oli riittävän hyvä (ainakin meilläpäin). Kohteliaisuudesta tai mistä lie johtuen vaikutuksen tekemiseen annettiin enemmän armonaikaa,
eikä miehiä kierrätetty samalla syklillä – nykyään on normaalia pyörittää kuukaudessa kymmentäkin Tinder-miestä. Vanhempani uskoivat nuoruudessaan vahvemmin back off he is mineensivaikutelmaan; kun Hilkka iski silmänsä pappatunturilla kaasuttavaan Mattiin, ja sai tämän narrattua treffeille, ei ollut niin väliä, miten hyvin mielikuva yhdessäolosta vastasi totuutta – Matti oli kuitenkin kylän tavoitelluin kolli, ja ystäväporukan silmissä Hilkka oli jo Matin ja Matti Hilkan. Jos seurustelun alussa Matilla olikin orastavia tunteita: ’Tuo Liisa on kyllä mukava tyttö…’ ne herkemmin vaiennettiin. Nämä tunteet sitten kummittelivat vuosienkin päästä, kun naapuripariskunnan, Liisan ja Pentin, kanssa vietettiin yhteisiä saunailtoja. Yhdessä kuitenkin pysyttiin sen kuuluisan sisun voimalla.

Toista on nyt – jos haluat varata miehen ystäviltäsi, edes teot saati pelkkä ääneen lausuminen ei riitä. Voit huolella iskeä miestä, käydä treffeillä, harrastaa seksiä etu- ja takaperin, kyykkiä mustikkametsässä miehen mummon kanssa – eikä hän siltikään ole korvamerkattu sinulle. Somen ja Tinderin myötä verkostot Suomen kaltaisessa pienessä maassa ovat yhtä hämähäkinseittiä – voit käydä miehen kanssa monta kertaa ulkona ennen kuin selviää, että hän on myös parhaan kaverisi mätsi. Kaikki tietävät, kuinka vaikea on löytää juuri oikeenlaista kemiaa mannapuuroineen ja mansikoineen ja lojaaleimmatkin ystävätkin saattavat näin ollen vetää välistä. Tämä on sallitumpaa nykyisin, kun deittikumppanien kiertonopeus on huipussaan, eikä sutinoissa pitäisi olla heti isolla tunteella mukana. Pahimmassa tapauksessa voit siis päätyä kaasoksi ’exäsi’ ja parhaan ystäväsi häihin – mutta saatpahan pidettyä mielenkiintoisen maljapuheen, kun kerrot ristiintapailustanne.

cougar memeEnemmänhän verkostoissa on hyvää kuin huonoa. Saatatte toki kaverisi kanssa tapailla samaa miestä Tinderissä – inhottavaa – ja kaveri saattaa jopa viedä tämän miehen sinulta – vielä inhottavampaa. Tämä ei välttämättä ole huono juttu kuitenkaan – jos sinulla ja miehellä ei loppupeleissä olisi ollut riittävästi sitä jotain, on parempi saada asia selville hyvissä ajoin. Kerran verkostot tekevät sinun miehistäsi vapaata riistaa muille naisille, toimii sama myös toisinpäin; kaverin veli, kaverin ex, kaverin isä, kaverin pomo, exän kaveri, exän veli.. eivät enää olekaan niin kiellettyjä hedelmiä. Jos asiasta kuitenkin tulee sanomista, voit aina vedota tietämättömyyteesi.

Joillekin verkostoituminen tulee silti yllätyksenä. Olin menossa treffeille erään uuden miehen kanssa. Samana päivänä selvisi, että hän on fuckbuddyni parhaita kavereita; ensin fuckbuddyni kuuli treffeistä, varmisti minulta että olenhan Se Pauliina joka menee tänään deiteille ******n kanssa, ja lopulta fuckbuddyni kailotti tälle uudelle deitille, että on rassannut minua viime kesästä saakka. Treffithän peruuntuivat; miehelle ei kuulemma kelpaa kaverinsa tähteet. Ymmärrän pointin, mutta kuinka moni mies kuvittelee löytävänsä 26-vuotiaan neitsyen Tinderistä? Ainakaan en olisi kaivannut saamaani kiroilu- ja syytösryöppyä – mistä minä olisin voinut tietää heidän olevan kavereita keskenään? Eihän tälle voi kun nauraa, sillä hyvää seksiä en ainakaan kadu.

T. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s