Seurustelijat – voisitteko olla vähän vähemmän onnellisia parisuhteissanne

Pariskunnan on aivan välttämätöntä suudella kävellessään kadulla (näytti this could be us couple gym mememuuten hankalalta). Eräs nainen kuvitteli treenipenkkien olevan sitä varten, että hän voi istua hajareisin poikaystävänsä sylissä. Samainen nainen huomasi tuiman katseeni ja luultavasti oletti minun himoitsevan hänen miestään (sekin kyllä pitää paikkansa, kuuma jätkä), mutta pääasiallisesti minua ärsytti. Ei ihan missä tahansa tarvitsisi pelehtiä.

Yllä oleva ei suinkaan ole sinkun valitusvirsi onnellisista pariskunnista. Se valitus alkaa vasta tästä; on päiviä, jolloin en vaan kestä ympäristössäni näkyviä onnellisia (tai onnettomia) pariskuntia. En kadehdi sitä hetkeä, jossa heidät tavoitan; istuivat he sitten vierekkäin puistossa, makoilivat rannalla, kävelivät käsikädessä baarista kotiin tai valitsivat couple gym memeruokaostoksia. Tai kadehdin pienesti sitäkin, mutten ole koskaan ollut liiemmin julkisten hellyydenosotusten perään. Sen sijaan kadulla pusuttelu nakertaa, koska se muistuttaa minua siitä, mitä näiden hellyydenosotusten taakse kätkeytyy: illat sohvalla ’televisiota katsellen’, yhdessä kokkailu, viikonloppuaamut sängyssä maaten tai työpäivän jälkeinen virkistäytyminen makuuhuoneessa…

Maatessani sohvalla loppukesän lämpöisinä iltoina aloin erityisesti kaivata pelehtimisseuraa. Ikkunasta tullut kesätuuli, telkkarissa pyörinyt leffa ja viinilasillinen vaativat kipeästi miestä seurakseen – minusta puhumattakaan. Lässynlään kaipaaminen vaikuttaisi siltä, että Syksy (tai PMS) hiipii pikkuhiljaa ajatuksiini, enkä panisi ollenkaan pahakseni, jos kerrankin se olisin minä, joka pakahtuu onnesta ylittäessään tietä käsikädessä sen-miehen-jota-en-ilmeisesti-ole-vielä-tavannut-enkä-varmaan-tapaa-jos-en-pian-lähde-tinder-treffeille kanssa.

T. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s