Pelkkää laatua

Minuun on iskenyt laiskuus; en jaksa deittailla turhia arpoja, aloittaa aina alusta tutustumista, käydä pari kertaa treffeillä ja todeta: ’Nääääh’. Viimeeksi sunnuntaina onnistuin välttämään etukäteen löyhästi lupaamani deitit. Nyt minulle kelpaa vain laatu; joko friendswithbenefits- tai boyfriend-muodossa. Ei enää pikkusinttejä vaan seuraava saisi jo olla todellinen vonkale.

Kuvittelin tällä laiskuudella johdattelevani itseni vain ojasta allikkoon; jos en käy treffeillä, missä tapaan uusia miehiä? Sekin ongelma ratkesi; ei tarvitse tavata uusia miehiä, kun vanhoilla kunnon tovereilla tuntuu olevan taito lukea ajatuksiani! Sain viestiä eräältä mieheltä, johon tutustuin reilu vuosi sitten Tinderin kautta. Toveruutemme on aina ollut pelkkää fyysistä, vaikka mies on hauska ja fiksukin – kuuluu vaan vahvasti myös siihen ’paha poika’-kategoriaan. Mutta menköön tällä kertaan! Tiedänpähän mitä tilaan ja saan takuuvarmasti sitä hyvää kyytiä.

Ja onhan minulla unelmani työpaikkaromanssista, hän edustaa sitä laadukasta boyfriend-materiaalia…

Sitä paitsi eikös sitä sanota, ettei kahta ilman kolmatta?

woman does nothing and expects the guy to make the first move

T. Pauliina

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Pelkkää laatua

  1. Eiköhän joku kolmaskin tupsahda! Vähän sama juttu, kun silloin, kun vihdoin bongaa jonkun kiinnostava tyypin ja yhtäkkiä miehiä alkaakin tulla ovista ja ikkunoista (no ei nyt ihan, mutta you got the point).
    Ja ehkä pieni tauko deittailusta tekee hyvää. Voi kerätä taas vähän motivaatiota! 🙂

    Tykkää

    1. Kyllä se tauko on välillä poikaa, ja loppujen lopuks nekin saattaa kestää vaan muutamia päiviä, sitten on taas Tinderissä parikin uutta, jännää mätsiä. 😀 Mut kolmas ei varmaan haittais, jos se ois näiden kombo; ei mikään kielletty hedelmä, poikaysätvämatksua friendswithbenefits-varustuksella 😉

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s