Jääkausi on tuloillaan

Enkä viittaa tällä nyt syksyn myötä kylmenevään säähän. Tarkoituksenani oli aloittaa Operaatio Jääkausi työpaikkaihastukseni suhteen.

Day 1 maanantaina oli vielä success; kävin kiinnostuksenkohteeni seläntakana lounaalla toisen miespuolisen kollegani kanssa. Loppujen lopuksi sydänkäpyseni joutui lounastamaan yksin; vaikka sain siitä jonkinasteista mielihyvää, sydämeni lähinnä itki verta sen vuoksi.

Ehkäpä jääkauden napakka aloitus söi Day 2:n menestystä, ja päädyimme tänään taas yhdessä lounaalle – emme sentään kaksin. Hillitsemisen sijaan mukana ollut kolmas kollega johdatti yllätyksekseni keskustelun vaarallisille vesille: lapsiin ja parisuhteeseen.

Sainpahan ainakin varmuuden, että työpaikkaihastukseni on sinkku. Hänen kommenttinsa when-your-crush-is-single-mememinun sinkkuuteeni oli: ”Siihen voi tulla muutos – nopeastikin”. Ahhhaaa!!??!! Teki mieli sanoa, että epäilen – sen verran nirso olen – mutten halunnut säikäyttää miestä (rehellisesti sanottuna hämmennyin niin, että räpsyttelin vain ripsiäni ja hymisin).

Kaiken hyvän päälle häntä kiinnosti kovin, pidänkö lapsista. Vaikken ole mikään vauvafani tai parisuhdehaukka, tälläinen keskustelu (ja ne siniset silmät!) sai taas sydämen läpättämään. Taisi jääkausi muuttua helleaalloksi.

T. Pauliina

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Jääkausi on tuloillaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s