Karuja totuuksia elämästä

Podin darraa ja katselin hakusanoja, joilla blogiini päädytään. Näiden kahden tekijän yhdistelmästä syntyi tämä (hieman kärkäs) postaus.

  • ’Haluaisin laittaa viestiä miehelle.’

Laita. Jos mies haluaisi laittaa viestiä sinulle, hän tekisi niin eikä kirjoittaisi sitä Googleen. En tarkoita, etteikö mies voisi olla kiinnostunut, mutta ainakin toistaiseksi juttunne edistäminen jää sinun harteillesi. Suurin osa miehistä ei tee asiasta vaikeaa vatvomalla ja laskemalla, kuka on laittanut viestiä viimeeksi. Meidän naisten pitäisi omaksua edes hitunen tätä toiminnallista lähestymistapaa. Miehissäkin tosin löytyy poikkeuksia; osa heistäkin analysoi ja laskee viestejä. Näihin miehiin minulla ei ole tarjota minkäänlaista vinkkiä; en ole itsekään päässyt perille heidän ajatuksenjuoksustaan.

  • Haluaako mies nähdä uudelleen

Jos joudut kysymään sitä hakukoneelta, niin luultavasti ei. Tässä pätee sama kuin ylhäällä; miehet toimivat ja pyytävät kyllä ulos, jos haluavat nähdä. Kynnys laittaa viestiä on vielä matalampi, kerran olette olleet ulkona jo aiemminkin. ”3 päivän säännöt” ovat historiaa, kiinnostuneet miehet laittavat viestiä vielä samana iltana treffien jälkeen – ainakin omalla kohdallani. Tilannetekijät on kuitenkin aina ignoring calls and text messages memehuomioitava; mikäli olet treffeillä antanut ymmärtää, ettei sinua kiinnosta, ei mies ehkä uskalla lähestyä uudestaan – vaikka haluaisikin. Jos tällaiseen on huolenaihetta, niin ehkäpä voit kysäistä asiaa mieheltä suoraan; meni syteen tai saveen, saatpahan selvyyden siihen, haluaako mies nähdä uudelleen.

  • Unelmoi sinkkuudesta

Ei siitä tarvitse unelmoida, se on ihan teidän kaikkien saavutettavissa. Tässä siihen yksi melkosen tehokas vinkki: Jätä se.

  • Tunnen pahuuden toisesta ihmisestä

Erityisen huolestuttava hakusana; joku teistä ilmeisesti deittailee Lordi Voldemortia tai Darth Vaderia. Annan tähän saman vinkin kuin ylempään: jätä se – ja pian!

  • Ihastuminen ensisilmäyksellä 2015

Veikkaan, että ihastuminen ensisilmäyksellä tapahtuu samoja toimintaperiaatteita noudattaen – vuodesta riippumatta.

  • Mies tekisi aloitteen

Niin – kunpa tekisi.

T. Pauliina

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Karuja totuuksia elämästä

  1. Monien naisten pitäs ihan oikeesti ymmärtää, että miehet ei monestikaan ajattele kovin monimutkasesti. Itekin sortuu kaiken maailman ylianalysointiin, mutta fakta on se, että jos miestä kiinnostaa niin kyllä sieltä suunnasta tulee viestiä ennemmin tai myöhemmin! 😀 Joten allekirjotan kyllä monen kohan 😀

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s