Kun kaverilla käy flaksi

Sille on syynsä, miksi ei kannata lähteä kaverin kanssa kaksin baariin:

 1. Se ei ole ollenkaan niin hauskaa kuin isommalla joukolla bailaaminen.
 2. Näytätte kuitenkin siltä, että teillä on (liian innokas) Haku päällä.
 3. Ei ole ketään, jonka puoleen kääntyä, jos kaverilla käy flaksi.

Viime lauantaina päätin kuitenkin unohtaa nämä faktat, ja jopa moninkertaistin riskini tulla hylätyksi lähtemällä kaksin liikenteeseen sellaisen ystävän kanssa, joka on jumalainen kaunotar -naistyyppiä. Siinähän sitten oltiin ahdistavassa tilanteessa, jossa kaverillani on seuraa ja minulla ei. Vaihtoehtosi tässä tilanteessa ovat:friend leaves you alone in the bar meme

 1. Suolaa – osallistu sinnikkäästi keskusteluun tai mikäli et kuule keskustelua, valmistaudu istumaan
  ystäväsi vieressä muina miehinä (tunteja) toivoen, että painostava, hiljainen läsnäolosi kuollettaa orasvavan flingin.
 2. Duple date – jos miehellä on seurue, iske kiinni! (Käytä harkintaa, jos ainut vaihtoehto on miehen viisissäkymmenissä oleva, aivan liian humalainen työtoveri – kuten omassa tapauksessani.)
 3. Hunttaa – itsellesi mies. On normaalia kiertää yksin tai ’etsiä’ hukattuja kavereita tehden samalla uusia tuttavuuksia. Jos et itse halua tehdä aloitetta, olet yksin ollessasi myös helpompi saalis: kierrä, ravaa vessassa ja mene nojailemaan baaritiskille. Kun muistat hymyillä, useampikin mies lakoaa jalkoihisi yhden vessareissun aikana.
 4. Piiloudu – voit myös jäädä sinne vessaan odottamaan ystäväsi vapautumista.
 5. Pakene todellisuutta – riipaise (rynnäkkö)kännit. Kun estot katoavat, Anything could happen. Jos ei muuta, tämä skenaario johdattaa sinut sheikkaamaan tanssilattialle (yksin), sieltä bändin backstagelle ja aamulla heräät parhaat päivänsä nähneen rokkitähden vierestä.
 6. Luovuta – toivota kaverillesi ja hänen seuralaiselleen hauskaa iltaa, hae takki narikasta ja mene mäkkärin kautta bussipysäkille. Voit vielä toivoa, että joku nappaa sinut matkalla mukaansa. Tai hae lohtua Tinderistä mutustaessasi burgeria kotisohvalla ja aloittaessasi postausta otsikolla: ”Kun kaverilla käy flaksi…”

T. Pauliina

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Kun kaverilla käy flaksi

 1. Hahahah, mun täytyy kyllä sanoa, että toteutan noista miltei kaikkia yhdellä kertaa. Ensin yrittää hienovarasesti vihjasta kaverille, että kröhöhöhömm – pidetäänkö hauskaa ihan kaksisteen (koska mulla ei käynyt flaksi), jos ei toimi, niin silloin viimeistään katsastetaan ne kaverit (muutoin miehet tuntuu liikkuvan komeiden ystävien ympäröiminä, mutta tällaisissa tilanteissa ne on lähes poikkeuksetta juuri 50 ja kuoleman välillä olevan työkaverin tai isän tai sedän kanssa liikenteessä..) Sitte otetaan käyttöön tuo ”ei vitsi mä kadotin mun kaverit” -taktiikka. Mutta sekään ei tunnu ikinä toimivan näissä tilanteissa? Ehkä se epätoivo, joka paistaa silmistä niin, että aurinkoakin häikäsee, ajaa miesehdokkaat pois. Harvemmin piiloudun, joten seuraavana vaihtoehtona on vetästä viis shottia kerralla ja viettää loppuyö tiedostamatta todellisuutta tai sitten lähteä kotiin, juurikin toivoen, että matkalla tulis vastaan unelmien prinssi, joka kysyis ”hei neiti, mihins sä oot matkalla”. Useimmiten sitä päätyy kuitenkin murheen murtamana kotiin, yksin. Tuttu juttu! 😀

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s