Kuinka tärkeää seksi on

Kirjoitinkin viimeisimmästä deitistäni, pusumonsterista, täällä. Ensisuudelmasta lähtien pelkäsin, että suudellessa tuntemani fiilis: ’Kunpa tää loppuis pian’ eskaloituu makuhuoneessa – ja niinhän siinä kävi. Toiveeni kuultiin, eikä homma tosiaan kestänyt kauan – kuitenkin riittävän kauan todetaksemme ääneen: ’onpa kiusallista’. Loputkin fiilikset, mitä hän ei saanut pussailemalla imettyä musta, kuolivat pikaisesti sängyssä. Miehelle kiusallinen ilmeisesti ollut päällimmäisin tuntemus, itse olin enemmän pettynyt. Vaikka harjoittelemalla homma paranisi, tiedän ettei koskaan tulla makuuhuoneessa sopimaan yhteen edes riittävän hyvin.

Harmi sinänsä, mies vaikutti muuten lupaavalta. Kaverilla oli taannoin sama tilanne; petipuuhat annettiin anteeksi, kun miehessä oli niin moni muu asia vihdoin kohdallaan. Tämä ratkaisu ei kantanut pitkälle. Itse en edes yritä tällaista tinkimistä, ja voinkin olla vain tyytyväinen, että yhteensopimattomuutemme selvisi näin pian. Annan kyllä miehelle vielä yhden tilaisuuden – olen reilu mimmi.

Koeajo onkin yksi varsin hyvä peruste lorttoilla. On kuin kiipeäisi perse life is too short for bad sexedellä puuhun (ja tippuisi sieltä naamalleen), jos ensin käyttää viikkoja toisen viettelyyn ja lopulta homma tyssää petipuuhiin. Toinen oppitunti tuli ensivaikutelmasta; jos ei mies saa sua lämmitettyä sille tuulelle suudelmilla ja kosketuksellaan, ei tilanne yleensä siitä parane, kun vaatteet heitetään syrjään..

Ehkei seksi ja läheisyys ole kaikille yhtä suuressa roolissa, mutta mulle henkilökohtaisesti se on se, mikä erottaa poikakaverit kavereista. Tää oli taas tätä Niin mukava poika -kategoriaa, ja sehän ei oo koskaan säväyttänyt.

T. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s