Voiko miestä opettaa suutelemaan?

Oon kokenut kaksi todella huonoa suutelijaa; toinen pussaili huulet kovana kuin kivi ja toinen vuoroin lipsutteli hassusti kielellään tai tunki sitä suunkautta peräaukkooni.

Saadakseni ajatukseni pois kielletyistä ja varatuista hedelmistä kävin eilen treffeillä. Lähdin ilman ennakko-odotuksia ja olin kaikinpuolin positiivisesti yllättynyt; komea, fiksu, hauska ja puhelias mies – ehdottomasti jatkoon.

Vaan tämä suuteluasia… Erotessamme suutelimme pitkään, ja mies oli kuin first kiss memeyhdistelmä kahta edellä mainitsemaani kauhuskenaariota. Tällä hetkellä tämä on ainut häiritsevä asia miehessä. Miten aikuinen, parisuhteessa aiemmin ollut mies voi suudella noin?  Luultavasti kiinnostukseni kuolee vielä jonkin muun tekijän myötä tutustuessamme paremmin… Mutta jos ei, voiko toista kouluttaa suutelemaan erilailla (pikkuhiljaa, sitten kun juttu on edennyt…)?

T. Pauliina

Mainokset

5 kommenttia artikkeliin ”Voiko miestä opettaa suutelemaan?

  1. VOI! Minä oon ainakin sanonu suoraan, jos esim. kieltä on liikaa. Tai jos tuntuu, että mies oikeasti syö naaman irti ja irtautuessa kuolaa valuu kaulaa pitkin.

    En nyt ehkä ihan heti ensimmäisellä tai toisellakaan kerralla ole asiaa ottanut puheeksi, mutta jossain vaiheessa kuitenkin (jos on alkanut näyttää siltä, että pussailua on luvassa enemmänkin). Ja toisaalta välillä jotkut ottavat opikseen siitä, jos itsepintaisesti pitää kiinni omasta tyylistään, mukautuvat siihen. Mutta toivottomimpien tapausten kanssa joutuu todistetusti nostamaan kissan pöydälle! Vähän sama asia, kun toimimattomassa seksissä, pakko siitä on ääneen sanoa, jos sen haluaa toimivan paremmin! 🙂

    Tykkää

    1. Jep, mietin kans että täytyy tää ottaa puheeks, jos meinaa jatkaa! Mut kerran mainitsit ton seksin, niin sekin tuli kokeiltua. eikä sovita yhteen sängyssäkään…eli suuteluongelma laajeni, ihan niinku pelkäsinki. Muuten kyllä ihan huipputyyppi…

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s