Tissit tai?

En ole juurikaan kyllästyttänyt teitä kuvailemalla ulkonäköäni. Tykkään kuitenkin siitä, miltä näytän. Erityisen hyviäkin ominaisuuksia löytyy, kuten silmät, hymy, jalat ja peppu. Jottei tulisi kerskailtua liikaa, voin samaan hengenvetoon todeta olevani pienirintainen, käteensopiva, pikkutissi.

Tissit pyörivät jatkuvasti uutisissa, otsikoissa ja meidän kaikkien verkkokalvoilla tai ainakin ajatuksissa. Olen oppinut pitämään rinnoistani; ne sopivat pieneen vartalooni. Kuitenkin valehtelisin, jos väittäisin olevani täysin tyytyväinen: ottaisin riemusta kiljuen täytettä lisää kuppikoon jos toisenkin, mikäli pääsisin palaamaan ajassa taaksepäin siihen hetkeen, kun meitä tyttöjä luotiin, ja sokeria sekä kanelia lusikoilla annosteltiin. Pari kokoa suurempanakin, tissini näyttäisivät yhä luonnolliselta.

Minulla on suuririntaisia ystäviä, ja jatkuvat keskustelut heidän kanssaan ovat toki avanneet silmäni boobsien haitoista; vaikea löytää liivejä/bikineitä, on selkävaivaa, hankala juosta ja urheilla, näyttää lihavammalta kuin onkaan, puserot eivät istu… Kaikista suurimpana vaivana tulee tietysti tissien ansaitsema huomio. Ystäväni on kerran kyynelehtinyt, kuinka kukaan ei ole koskaan kehunut hänen sinisiä silmiään.

Tässä vaiheessa me pikkutissit voimme lyödä nyrkillä ilmaan; meidät huomataan milloin mistäkin syystä ja näin ollen kehujakin satelee eri kehonosille tasaisesti. Toisinaan jopa sisäinen kauneus huomataan. Jos valinta täytyy tehdä sen väliltä olenko TISSIT TAI, kallistun kyllä jälkimmäisen (kaiken sen muun) puoleen.

Haluan kuitenkin korostaa rintojen hienoutta; ne ovat ehkä toisiksi tärkein osa sitä symboliikkaa ja olemusta, joka myös naisellisuutena tunnetaan (jalkovälissä sijaitsee numero uno). Vaikka olen jo 26, rintaliivit riisuttuani tunnen nuortuvani jälleen teinitytöksi. Siinä missä meidän tulee ymmärtää suurten tissien aikaansaamasta reaktiosta johtuva paha mieli, on pienirintaisellakin omat, jatkuvat kamppailunsa; olenko nainen vai tyttö, poika vai poikatyttö. Tissien hyväksymisessä menee pitkälle aikuisikään, ja niistä tykkäämisessä sitäkin kauemmin.tits meme free stuff

Ja juuri kun pikkutissi luulee päässeensä tilanteen herraksi, viereen baaritiskille purjehtivat pulleat purjeet sekoittavat niin sinun replasi kuin vastapäätä seisovan miehen pasmat. Jos isotissisenä suret sitä, kuinka silmäsi jäävät tissien varjoon (hah, kai tämä on  mahdollista), voit olla varma että tissisi jättävät myös minun silmäni varjoonsa (tämä ainakin on – olen niin lyhyt). Minä olen tyytyväinen, mutta olkaa TE ylpeitä, sen täytyy olla mahtava fiilis: MAN, I FEEL LIKE A WOMAN!

Siispä miehet; nainen ei voi koskaan kuulla liikaa siitä, kuinka ihanat hänen käteensopivat rintansa ovat. Eikä myöskään liikaa siitä, kuinka viettelevät hänen silmänsä ovat – riippumatta siitä, ovatko rinnat käteen- vai lähinnä ostoskoriin sopivat.

T. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s