Deittiuupumuksesta ja muutama Tinder-vinkki

Blogihiljaisuus on luonnollisesti seurausta ahkerasta deittailusta.

NOOOOOOOT!

Kuten kirjoitin täällä, menin ja ihastuin 14. Tinder-mieheen. Tapailimme säännöllisen harvoin, ja kuvittelin jo löytäneeni kesäsutinan. Tinderin selailu ei kiinnostanut; olin tyytyväinen arkeen – työtä, liikuntaa ja yhteydenpitoa kolliin (lähinnä puhelimitse).

Silloin harvoin kun tapasimme, nautin aidosti hänen seurastaan. Aika pysähtyi ja ainainen suorittaminen loppui – unohdin kauppalistat ja nälän – oli vain hyvä olla. Kerrankin en pelannut vaan olin samantien all in. Siitä huolimatta en kesäkollin mielestä antanut itsestäni tarpeeksi – hän lähti etsimään uutta rapsuttajaa.

En ole koskaan eronnut, joten voin vain kuvitella epätietoisuuden tai ajan, joka parisuhteesta toipumiseen menee. Minä tarvitsen terapiaa jo näiden miniromanssien jälkeen; miten innostua jostakusta uudesta tyypistä niin paljon että jaksaisi tavata? Alusta aloittaminen ’hei, mitä kuuluu’ -keskusteluilla on rankkaa (ainakin kun sitä tekee vähintään kolmen viikon sykleissä).

Tinder saa deittailun kuulostamaan niin helpolta: just get back on the saddle. Muttei tämäkään sovellus toimi kuten liukuhihna. Kun kyse on ihmisistä: ihastumisia, tunteita, pettymyksiä ja kyllästymisiä tulee väistämättä eteen. Ne verottavat voimia, ja silloin on ihan okei ottaa aikaa itselleen; aina ei tarvitse sutista tai käydä deiteillä. Meillä kaikilla on lupa tuntea deittiuupumusta.

rebound memeTai sitten voit tehdä niin kuin minä; naputella itsellesi 40 uutta mätsiä, vastata 15 miehelle höpsöillä viesteillä, edetä seitsemään tyhjänpäiväiseen keskusteluun ja sopia viikonlopulle alustavasti kahdet treffit, jonne sinulla ei ole aikomustakaan mennä.

Tässä muutama Tinderin käyttövinkki, joita yleensä noudatan:

1. Päiväkiintiö – Kuinka monta uutta paria saat päivässä klikata? 2. Jos selatessasi mätsejä tulee enemmän kuin kaksi, oletko todella ajatellut, että sinulla on aikaa tutustua niin moneen uuteen ihmiseen joka ilta? Keskusteluhan on ultimate goal. Älä siis hamstraa, jos jo entiset sutinat täyttävät aikasi.

2. Mätsikatto – 101 ja sekin lienee liikaa. Huomaan jemmailevani kuumimpia paisteja taka-ajatuksella: ’täytyy joskus näyttää kavereille, miten upea mätsi mulla on’. Seriously, hiphiphurraa. Ei paljon tuuleteltavaa, jos kyseinen paisti ei laita viestiä tai vastaa sinun aloitukseesi. Jos ei keskustelua ole syntynyt kolmeen kuukauteen, tökkää kepillä jäätä; avaa keskustelu ja jos ei se ota tuulta purjeisiinsa, poista koko jätkä.

(BTW, Tämän hetken mätsiluku on 170 – siivoustalkoot tiedossa.)

3. ’Jos hän laittaisi viestiä…’ – Miltä se tuntuisi? Olisitko ilahtunut? Vai pettynyt: ’Äääh, se olikin vaan tällänen tyyppi…’ Arvioi reaktiosi – se kertonee aika tarkasti, kannattaako painaa X vai <3. Tälläne ’entä jos’ -ajattelu auttaa myös silloin kun suoritat edellä mainittua Tinder-siivousta.

4. Lähtisitkö ulos? – Simppeliä. Jos jätkä kysyy, lähtisitkö? Jollet etsi kirjekaveria ja vastauksesi on kieltävä, paina X tai siivoa pois. Onhan tämä julmaa ja pinnallista, mutta harva jätkä jaksaa tutustua kunnolla ennen kuin pyytää ulos; se on kuvat ja muutama ’hei mitä kuuluu’, joiden perusteella päätös on usein tehtävä.

T. Pauliina

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Deittiuupumuksesta ja muutama Tinder-vinkki

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s