Mites juhannus Stadissa?

Stadin juhannus 2015 tiivistettynä: ”Niityllä lunta, hiljaiset kadut”. Vaikka lumelta vältyttiin, alkoi juhannus koleissa merkeissä ja ainakin hiljaiset kadut pitivät kutinsa. Suomalaisten juhannustraditiona on selkeästi paeta maalle, jolloin turisteja tuntuu olevan joka nurkan takana.

Vaihtoehtona olisi ollut mökkeily sukulaisten kanssa, mutta päätettiin kokeilla kaupunkijuhannusta; kokkailtiin herkkuja ja ulkoiltiin Suomenlinnassa, Kaivarissa, Seurasaaressa… Ei ollenkaan hullumpi vaihtoehto.

Vaikka päivät olivat rauhallisia, ne harvat kaupunkijuhannusta viettävät kokoontuivat yhteen illalla We Love Helsinki -juhannustansseissa. Sinne myös meidän tanssikenkämme veivät. Olin etukäteen huolissani K-18 bileistä; se oli kuitenkin turha murhe. Saattoi johtua dresscodesta, mutta en tuntenut oloani lainkaan muita tätimäisemmäksi.

Kaiku oli vetänyt paikalle mielenkiintoista väkeä, jonot (niin sisäänpääsyssä kuin tiskillä) vetivät nopeasti ja ainakin yläkerran tanssilattialla iholla helmeili niin omat kuin vierustovereiden hikipisarat. Miehissäkin olisi löytynyt, mutta Pauliinan Bed&Breakfast oli täyteenbuukattu jo etukäteen kavereiden toimesta, niin että kuoletin kaikki yritykset heti alkuunsa. Ehkä näin ei olisi käynyt, jos kiikareihin olisi sattunut jokin oikea vonkale.

Uskoisin, että Kaikun musavalinnat houkuttelee normiviikonloppuna puoleensa hieman toisenlaista juhlijakansaa (?). Yhtä kaikki mielenkiinto on herätetty ja täytyy testata mesta uudemmankin kerran.

PS. Hyvää nimipäivää minulle ja kaikille kaimoilleni!

PPS. Päivä ei oikeasti ollut niin hyvä – PUKkoodasin puhelimeni ja se haittaa elämääni huomiseen asti. Lisäksi olin myöhässä ties kuinka monesta tapaamisesta. Tiesittekö, että liikkeet voivat yht’äkkiä alkaa noudattaa kesäaukioloaikoja? #%££!

must-be-monday-meme

T. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s