To date or not to date – wasting time or wasted life?

Onko deittailu ajanhukkaa?

Vai deittailemattomuus mahdollisuuksien hukkaamista?

Kuinka monesti tuleekaan lähdettyä treffeille ’hälläväliä’-asenteella; kiinnostus on korkeintaan lapsenkengissä, ja tarkoituksena lähinnä tarkistaa miehen olemus luonnossa ennen todennäköistä friendzonaamista.

Olen havainnut eron siinä, kuinka osa kavereistani on aidosti innostuneita deittikumppaneistaan jo ennen kuin suostuvat tapaamiseen. Tämä lienee oppikirjamainen käytäntö: treffeille mennään vain Potentiaalisten tyyppien kanssa.barney stinson friend zone meme

Omalla kohdallani on päinvastoin: määrä tuntuu usein korvaavan laadun. Varmasti ystävieni matchit voivat kaiken kaikkiaankin olla ’eri tasoa’, mutta suurempana syynä lienee se, että päädyn lähes aina Tinder-keskusteluihin ja treffeille friendzone-tyyppisten poikasten kanssa – he kun tuntuvat olevan kaikkein hanakampia yrittämään.

Ihastun harvoin, minkä vuoksi treffailu on lähinnä barney stinson new is always better rule memeajanvietettä: tutustun uusiin ihmisiin, pääsen flirttailemaan ja nauttimaan uusista kahviloista tai ihan vaan kesäisistä keleistä. En tarvitse tähän harrastukseen WOW-miehiä, ja ehkä jopa parempi niin; harrastelemalla kaltaiseni ikisinkku oppii hengailemaan miesten kanssa. Kaikki voittavat: mies saa mahdollisuuden ja minä sirkushuveja.

Uudet ihmiset ovat ikkunoita, joista katsot maailmaa erilailla; eri värisen tai kokoisen ruudun läpi, eri valaistuksessa tai täysin toiselta seinustalta uusine maisemineen. Siitäkin lienee hyötyä, kun selvittää itselleen, mitä ei halua mieheltä tai mikä piirre itsessä ottaa päähän.

Vaikka en ota paineita deittien lopputulemasta, treffit ovat kuitenkin aina mahdollisuus ihastua. Optimitilanteessa deittini yllättää ja vetääkin maton jalkojeni alta (kuvaannollisesti tietenkin). Onhan niin käynytkin – n. 2/16 – ja se kannustaa jatkamaan harrastusta. Toistaiseksi valtaosa on kuitenkin ollut kertakäyttötavaraa ja New is always better.

T. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s