Kauheimmat Tinder-deittini – Top 3

3. Mr. Kerava

What the hell, sporttisuus on muotia! Samat adidakset eivät kuitenkaan säily tyylikkäänä tai salonkikelpoisena vuodesta 2000. En tiedä, oliko ongelmana kokoverkkarit vai niiden alta pilkottava liekki-t-paita, mutta ei. Muutaman Tinder-kuvan perusteella on ilmeisesti vaikea vetää täysin oikeita johtopäätöksiä ulkomuodosta. Lopullinen tuomio tulee tietysti siitä, kuinka hyvin synkkaa yhteen. Olen itse kuitenkin hyvin huoliteltu ja mielestäni se enteilee huonoa, jos ollaan tyylillisesti kuin yö ja päivä – persoonaahan se ulkokuorikin heijastelee. Täytyy toinen kokea viehättävänä.

(Mr. Kerava on lempinimi – oikeasti paljasjalkainen stadilainen mies.)

2. Mr. Sammaloitunut kivi

Profiilikuvassa hymyili niin iloisen oloinen kaveri – vaan todellisuudessa treffihistoriani tylsimmät kolme tuntia. Kolme tuntia siksi, että mies valitsi kahvin jälkeisen kävelyreittimme, enkä olisi aiemmin löytänyt kotiin.

Mökkeily ei ole kivaa. Festarit ei ole kivoja. Klubeilla käynti tai dokaus ei ole kivaa. Hirveän vaikea luoda miellyttävää keskustelua, kun toinen ei auta yhdistävien tekijöiden etsimisessä ja teilaa sellaisetkin aktiviteetit, joita ei ole koskaan kokeillut. Onneksi olin paikalla – naurattamassa itse itseäni tasokkailla vitseilläni. Miehen kasvoilla en sitä profiilikuvan jenkkihymyä nähnyt kertaakaan. Ilmeisesti emme kuitenkaan olleet samoilla vaivaantuneilla ja työläillä treffeillä, sillä hän ehdotti uutta tapaamista. No, thank you.

And the Worst Tinder date -award goes to…

1. Mr. Blowjob

Elämäni ensimmäiset ja kauheimmat Tinder-treffit – sen siitä saa kun lähtee deiteille jo ’moimitäkuuluu’-keskustelun jälkeen. Kun 15 blowjob mememinuuttia kohtaamisen jälkeen puhuttiin seksistä (kysymyksiä siitä, millainen olen sängyssä jne…) ja mies elehti, että voisin ottaa häneltä poskeen, olin valmis poistumaan. Uteliaisuuteni vuoksi sinnittelin kuitenkin hieman pidempään (lisää elehtimistä ja säärten hivelyä…). 45 minuutin kuluttua tuli konkreettinen ehdotus; mennäänkö minun luokseni. Lienee turha sanoa, ettei jatkoja tullut. Kirsikkana kakun päällä mies ei saanut silmiään irti baarimikosta ja lähtiessämme huomasin seisovani pihalla yksin; miehen oli ollut ’pakko vielä jutella tytölle, kun sillä oli niin upea hymy’. Meidän stoorimme loppui lyhyeen, mutta ehkä he tosiaan lähtivät yhteiselle alastonuinnille.

Hukkaan heitettyä aikaa?

Ei – vaan mieltä avartavia, naurattavia ja mieleenpainuvia tarinoita.

T. Pauliina

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Kauheimmat Tinder-deittini – Top 3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s