Tinderin hyvät puolet

 1. Laastarit – Parkuessasi edellisen heilan perään, voit jo rämpyttää sydäntä ja laitaa hassunhauskoja viestejä uusille miehille – punaiset silmät ja värisevä ääni eivät onneksi välity viesteissä!
 2. Kiertonopeus – Jos ei nappaa, pääset kerrankin miehestä eroon parilla näpäytyksellä. Uutta kehiin!
 3. Kasvottomuus – Villimmätkään aloituslainit eivät vaadi niin järjetöntä rohkeutta kuin livenä, eivätkä mahdolliset pakit tunnu yhtä nöyryyttäviltä. Jos mies ei vastaa, hänellä on muu sutina kesken -vakuuttelu tarjoaa mielenrauhaa.
 4. Valikoiva muisti – Sopivasta kasvottomuudesta huolimatta Tinder toimii myös katalogina; matchisi muistavat naamasi ja toisinpäin. Tinderiä voi käyttää icebreakkerina oikeassa elämässä tai ainakin tilisi tiedottaa tutuille ja tuntemattomille, että olet saatavilla.
 5. Viive – Voit kerrankin rakentaa harhaanjohtavan mielenkiintoisen vaikutelman itsestäs miettimällä jokaista viestiä ja jakamaasi momenttia 20 minsaa.
 6. 24h – on lyhyt aika, jos edellä mainitusta huolimatta jaat nolon momentin. Miehet eivät myöskään näe tykkäysten määrää, joten who cares!
 7. Monistaminen – Hyväksi havaitut vitsit voi kierrättää.meme what are you doing texting in the toilet
 8. Tehokkuus – Flirttaile kun sinulle sopii: pytyllä, bussissa, kauppajonossa…
 9. Adhoc – Sovi extempore-treffit, kun kaverit feidaa.
 10. Itsetunnon boostaus – Huono päivä? Alenna hetkeksi standardejasi ja swaippaa pari tyyppiä oikealle; seurauksena lähes takuuvarmasti mieltä ylentäviä kehuja.
 11. meme i choose youGo with the flow PMS – Tahdotko kuumat seksideitit vai söpöilyä viestitellen? Tinder-jätkissä löytyy kuin Pokemoneissa; kenet valitset tänään?
 12. Hoes before bros – Voit kerrankin vahingossa tutustua ja tapailla saman kaveripiirin jätkiä. Toki tälläkin on limittinsä; kaikkien kanssa et voi edetä ’Täs on Pauliina’ -tasolle.
 13. Pikkuveljet – Et myöskään tiedä, kuka on kaverisi ex tai pikkuveli – heillä on yhtälailla mahdollisuus valloittaa sydämesi.
 14. Kesämiehet – Miesten taso feedissä nousee ja laskee kuin lehmän häntä. Kesää kohden näyttäisi olevan taas nousussa. Jos oot tilisi poistanut ja kesähellu hakusessa, niin käyppä tarkistaa!

Lopuksi vielä muistutan asenteesta… Vaikka Tinderistä voi löytää jotain aitoa, on mielestäni tässä jutussa hyvä pointti; liian vakavasti ja takertuvalla otteella ei kannata olla liikenteessä. Kepeällä viettelyllä menestynet varmimmin; katsellaan rauhassa, sillä Tinderöijillä on eri lähtökohtia sovelluksen käyttöön. Heittäydytään sitten, kun molemmat ollaan samalla lähtöviivalla.

T. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s