Flirttiä jätskijonossa – are you with me?

Näemme upeita miehiä kadulla, bussissa, koululla…

Mutta miten niiden kanssa pääsee tekemisiin? Loogisin vaihtoehto on vetää jurrit ja lähteä baariin. Jos ei ole draivia juhlia, game over ja ensi viikonloppuna uusi yritys. Vaikka arkemme on pullollaan mahdollisuuksia, kasvokkain tehdyt aloitteet tuntuvat olevan sallittuja vain perjantain ja sunnuntain välisenä yönä – kaatokännissä.

Kuitenkin… Minulle sattui viikon sisään kaksi uskomatonta kohtaamista. Jaan nämä tarinat rohkaisevana esimerkkinä; se on mahdollista – missä ja milloin tahansa.

Case 1 sattui kun olimme kahden ystävättäreni kanssa afterworkeilla. Skumppapullon läsnäolosta ja vuodatetuista kyyneleistä huolimatta en kutsuisi tilannetta edellä mainituksi kaatokänniksi. Kesken rupattelun seuraamme tuli mies tiedustelemaan, olenko sinkku vai varattu. Vastasin totuuden mukaisesti (silloin), etten oikein tiedä. Mies ei tästä lannistunut vaan palasi vielä lähtiessään tuomaan paperilapulla puhelinnumeronsa: ’sitten kun selviää, mikä olet…’

Woww. Ennen kello kuutta. #selvinpäin #3vastaan1 #rohkeeta

Case 2 oli astetta creepympi; fillaroin salilta kauppaan vaaleissa trikoissa, jotka tietysti imaisivat sadevedet pyöränsatulasta arseeni. Takana oli huippupäivä, joten ei siinä voinut kuin naureskella itsekseen ja käppäillä kauppaan pystypäin.

’Sä hymyilet kyllä ihan koko ajan.’

Siis HÄH. Puhuuko toi tuntematon mies MULLE? Kyllä se puhui. Sen jälkeen keskusteltiin lisää, mm. terveellisistä ostoksistani, sporttisesta (!?) olemuksestani, siitä, että kasvoni ja vartaloni näyttävät eri-ikäisiltä (!!!??!!?) ja hieman normaalimmin viikonloppuplääneistä. Olihan miehen uroteko palkittava puhelinnumerolla erotessamme kaupan edessä.

Voisin kuitata nämä tapahtumat väittämällä teille, että olen mieletön paisti – siitä ei kuitenkaan ole kyse. Kun itsellä on hyvä fiilis elämästä ja itsestä, se huomataan.

meme love glasses on

Kesä on edessä; ei siis anneta pannan kiristää päätä – pilkettä silmäkulmaan ja hymyä huuleen. Ollaan avoimia tilanteessa kuin tilanteessa. Vaikka rakkaustarinaksi nämä kohtaamiseni eivät kehity, toivottavasti tietynlaista hunajaefektiä on havaittavissa; hyvä tuuleni lisääntyy ja houkuttelee paikalle lisää kärpäsiä – ehkä lopulta jopa kunnon kimalaisen.

Sisters out there, nyt trikoot jalkaan ja kyykkäämään hillopurkkeja Siwan alahyllyiltä.

PS. Mikäli jotakuta jäi askarruttamaan, mikä olen, niin ikisinkku tuntuu juuri nyt sopivimmalta kuvaukselta. Palataan tähän myöhemmin.

T. Pauliina

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Flirttiä jätskijonossa – are you with me?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s