Kuinka kauan pitää pihdata?

Kaikissa deittailun sääntökirjoissa naista kehotetaan pihtaamaan. Seksiä ei tulisi harrastaa ainakaan ensitapaamisella, ehkä kolmannella ja mielellään vasta kolmen kuukauden kuluttua. (Huom. 3 kk:n kuluttua sinulla tuskin on ketään, keneltä pihdata).

Miehen tulisi arvostaa sinua ihmisenä ja ansaita sinut. Ennen vällyjen väliin pääsemistä kiintymys olisi suotavaa osoittaa muutoin; miehen tulisi sanoa se ääneen, ilmoittautua kanssasi virkkauskurssille, elvyttää naapurisi hamsteri ja suorittaa muita urotöitä. Samalla sinä saat aikaa tutustua mieheen kunnolla ja varmistua, että hän on seksiä seuraavan hormonipöllyn arvoinen.

Kuten sanottu, en harrasta yhden yön juttuja enkä myöskään usko, että se on selkein tapa aloittaa vakava suhde. Poikkeuksia varmasti löytyy useita, mutta ensisijaisesti en lähtisi miestä hurmaamaan jalkoväliä levittämällä. Missä vaiheessa se sitten on sallittua; monetko deitit pitää olla takana? Olen elänyt ’Ei ensitreffeillä’ -periaatteen mukaan, mutta muuten vailla sääntöjä. Ja tältäkin osin söin sanani viime viikolla.

have sex with me you must yoda memeAlun perin ohjenuoran mukaan eläminen ei tuntunut pelkästään kunnolliselta vaan luontevalta; vaikka olen tavannut kiinnostavia miehiä, en ole halunnut sänkyyn samantien. Viime viikolla jokin oli toisin; en tiedä johtuiko homma hormoneista, hänen olemuksestaan vai mistä… Niin kliseeltä kuin se kuulostaakin; niin vain tapahtui. Tuntui tutulta ja turvalliselta, eikä yhtään kaduta. Jos tilanne olisi uudestaan edessä, toimisin täysin samalla tavalla.

Yritänkin jatkossa luopua turhista säännöistä ja periaatteista; mennä ihan mututuntumalla ja katsoa mihin se vie. Syteen tai saveen. Vaikka niin aina annetaankin ymmärtää, ei kyse ole siitä, milloin mies pääsee sänkyyn – yhtä lailla sinäkin sinne haluat.

T. Pauliina

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Kuinka kauan pitää pihdata?

 1. Osaks varmasti on just sitä itsensä suojelua. Tuntisin itteni vähän hölmöks, kun oisin ’antanu itteni kokonaan’, eikä mies haluaiskaan enää nähdä.

  Ite huomasin siinä tilanteessa ajattelevani ihan hölmöjä; mietin, missaanko nyt mahdollisuuteni mihinkään vakavampaan – eli miten se mies näkee mut seksin jälkeen. Sen lisäks mietin, mitä ylipäänsä muut ajattelee – ihan niin kuin tää jotenkin määrittelis meikän hirveeksi lumpuksi.

  Kuka siitä edes saa tietää, jos en itse kerro? Tajusin, että ainut jarruttava tekijä oli se Periaate. Niin kun mieskin sanoi; jos tuntuu hyvältä, niin eikö voi vaan antaa mennä. Onneks annoin. Ja ei se ainakaan vielä oo kadonnut kuvioista.

  Ehkä näissäkin voi luottaa siihen omaan vaistoon; on sitä muitakin miehiä tavattu, jotka ekalla kerralla yrittää. Niiden lähettämät vibat ei vaan oo tuntunu samalta – ’turvalliselta’ – vaan ovat olleet ehkä enemmän pelimiestyyppejä.

  Tykkää

 2. Toi menaisten lista oli aika hyvä, vaikka siihen voisi lisätä vielä monen monta kohtaa vanhentuneista säännöistä ja periaatteista.
  Mun mielestä tosiaankin kaikki tuommoset voi heittää suosiolla romukoppaan ja antaa sen sijaan intuitiolle tilaa. Seksin harrastaminen ensitreffeillä ei ole mun mielestä missään nimessä mitenkään ”itsensä halventamista” tai tarkoita automaattisesti sitä, että olisi ”liian helppo”. Jos toinen asia johtaa toiseen, niin why not? Ja ainakin mitä olen miesten kanssa keskustellut, niin tyrkky/helppo -kuva syntyy naisesta muilla perusteilla kuin sillä, että hänen kanssa pääsee petipuuhiin ensitreffeillä 🙂

  Tykkää

 3. Riippuu varmaan tyypistä kenen kanssa on treffeillä. Jotkut ehkä miettii että tuntemattoman kanssa olisi helpompi antautua himon vietäväksi, mutta mä tykkään kun tiedän tyypin vähän paremmin. Oon nyt tapaillu erästä miestä päälle kuukauden ja jo ekalla treffikerralla tuli tosi hyvät vibat tyypistä ja homma meinasikin mennä seksin puolelle, mut stoppasin koska päässä oli ajatus ”ei ekalla kerralla”. No tokalla sit mentiiki ja lujaa hahah 😀 Mut kaipa sitä suojelee jotenki itseänsä et jos olis antanut ekoil treffeillä ja tyyppi ei haluiskaan nähdä enää niin mulla tulis vähän kenkku olo. Eriasia on sit etukäteen sovitut ”hommailutapaamiset” 😉

  Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s