I’ll go wherever you will go

Taas se tuli todistettua; elämäni on yhtä loputonta romanttista komediaa. Loputonta siksi, että hassunhauskoja juonikoukeroita riittää, mutta harmoninen The End antaa odottaa itseään.

Kaikilla lienee tuttavuuksia, joihin törmääminen on yksinkertaisesti #awkward. Otetaan esimerkiksi sellainen täysin hypoteettinen tilanne, jossa olet pyytänyt jotakuta ulos ja saanut kieltävän vastauksen. Homma on fine; ja vielä paremmin mitä enemmän aikaa kuluu. Valitettavasti Kohtalolla on taipumusta ironiaan; mies, jolla ei aiemmin ollut mitään roolia arjessasi, putkahtelee nyt eteen jatkuvasti.

Näin Vappumiehen tällä viikolla kaupassa – käännyin ympäri ja palasin kotiin tyhjin käsin. Ajattelin: ’Hassu sattuma – onneksi handlasin tilanteen minulle tyypillisellä, aikuismaisella tavalla’. Kohtalo tuntui kuitenkin olleen eri mieltä käytökseni tyylikkyydestä ja heitti miehen tielleni uudemman kerran; eilen juoksin samaisen miehen perässä – kirjaimellisesti. Tahtomattani säteilin meme stalkereteenpäin niitä maagisia viboja, jotka saavat toisen ihmisen kääntymään puoleesi. Voin vain kuvitella, kuinka poikapolo on ajatellut: ’Käääk, nyt se seuraa mua lenkillekin! Eiks se koskaan luovuta?!’

Voisi luulla, että Kohtalo oli tähän tyytyväinen – vaan ei. Pidämme näköjään samoista ravintoloistakin. Itse olin tänään kaveripojan kanssa liikkeellä, joten tilanne lienee vaikuttanut hänen silmiinsä deiteiltä. Whatever. Toivottavasti tämä törmäily päättyy pian, sokean esittäminen on haastavaa. Tai ehkäpä Kohtalo tyyntyykin vasta sitten kun minulla on pokkaa morjestaa miehelle pystypäin.

Mutta sehän kuulostaa turhan normaalilta käytökseltä.

T. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s