Tinder – kuinka monta on liian monta?

150? 300? 1000? 1? 3? 7?

Tinderin myötä Suomeen on rantautunut jenkkiläinen deittailukulttuuri. Me sinkut syleilemme muutosta – vuoden aikana niin mieskontaktit kuin treffikutsut ovat moninkertaistuneet aiempaan verrattuna. Pelin mukana ei meme date formatkuitenkaan tullut sääntökirjaa – kysynkin siis, onko tilannetajumme ja kykymme tunnistaa omia tai toisen tunteita päivittynyt muutoksen mukana? Henkilökohtaisesti voin myöntää olevani ronkeli ja sitoutumiskammoinen, mutta tahallani en silti halua mulkkuilla tai loukata toisten tunteita.

On päivänselvää, ettei mätsimäärääsi ole kellään sanottavaa; jos tavoitteesi on ’Gotta catch them all’, anna palaa vaan! Samaten aktiivisena pysyvät keskustelut päätät itse (tosin on myös miehiä, jota harrastavat yksinpuhelua passiivisuudestasi huolimatta).

Seuraavalla levelillä, tapaamisista sovittaessa, deittailu mutkistuu. Kiinnostukseni ollessa pientä omatuntoni ei ole soimannut, vaikka olen tapaillut kolmea miestä samalla viikolla tai työpäivän jälkeen suorittanut kahdet treffit. Näille deiteille onkin ennakkoasenteeni ollut: ’luultavasti ei’, mutta kuitenkin halunnut katsoa kyseisen kortin. Kutinani on osunut oikeaan, ja jutut olleet tapaamisesta/kahdestameme the tribe has spoken poikki. Vasta äskettäin törmäsin ongelmaan: mitä tehdä, kun mielenkiintoisia keskusteluja on useita? Luonnollisesti sovin deitit kaikkien kanssa, ja toivoin siten erottelevani jyvät akanoista.

Ja kuinkas sitten kävikään…

Kuten aiemmin (täällä) kerroin, Tindermies-13 ei millään meinannut astua ansaani. Raging bitch -esitykseni teki yllättäen viestittelystämme intensiivisempää. Lopulta kävimme ulkona. Ja hän on i-h-a-n-a. 🙂

Nyt ajattelette: ’I don’t see the problem in here…’

Ehdin kuitenkin tässä välissä jo tutustua (ja tavata) Tinder-neljäntoista. Ja hänkin on i-h-a-n-a(-mpi?).

En näe muuta ratkaisua kuin juoda molemmista laseista. Mutta kuinka kauan sellainen on sallittua? Mikä on se treffimäärä, jonka jälkeen minun pitäisi tietää, pidänkö enemmän valko- vai punaviinistä? Vielä ei todellakaan olla sillä tasolla, että haluaisin keskustella yksinoikeuksista yhtään kenenkään kanssa, mutten myöskään haluaisi olla naispaholainen (tai alkoholisti) useita viikkoja. Nämä miehet kun eivät ole edes pelureita. Tai mikäli ovat, he pelaavat edistyneemmällä, minulle super mario memevieraalla, pahapoika-levelillä.

Kaksi asiaa on varmaa:

  1. Tinder-15 hämmentäisi liikaa – pakko perua viikonlopun treffit. (Vai onko hän se kuohuviini, joka ratkaisisi dilemman..?)
  2. Ihanaa – voin sittenkin tuntea.

Laitetaan vielä loppuun quote, jotta varmasti olisi liikaa sälää tässäkin postauksessa:

Accept what life offers you and try to drink from every cup. All wines should be tasted; some should only be sipped, but with others, drink the whole bottle.

– Paulo Coelho, Brida

T. Pauliina

Mainokset

Yksi kommentti artikkeliin ”Tinder – kuinka monta on liian monta?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s