Esileikin esileikki

Seuraava resepti on suunnattu miehille (sillä #kunnainenhaluaanainensaa). Näillä vinkeillä parannatte hook-uppinne onnistumistodennäköisyyttä:

1. Vihje

Jokaisella sinkkunaisella on omat Viidakon Ykä -vaiheensa, jolloin puskat ja pellot rehottavat. Vastakkainen sukupuoli tuntuu aistivan tämän tilan, sillä juuri silloin kaikki miehet haluavat naisen pöksyihin. Vaikka itsestä huolehtiminen on tärkeä osa naisellisuutta ja itsetuntoa, on aikoja, jolloin ei vaan ehdi tai jaksa. Älä siis kuvittele, että viikkojen radiohiljaisuuden jälkeen naiselle lähettämäsi viesti: ’See you in five?’ tuottaa tulosta. Pohjusta keskusteluilla ja tiedustele etukäteen naisen aikatauluja. Usko tai älä, nainen ei kotona ollessaankaan makaa pitsistringeissä täysin toimettomana sohvalla viestiäsi odottaen. Vaikka tekosyy kuulostaisikin arkiselta ja laimeelta, pyykit todennäköisesti ovat koneessa, kaveri tulossa kylään ja harkkatyö tulisi palauttaa ennen puoltayötä. Summa summarum: vinkkaamalla päivästä etukäteen annat hänelle riittävästi aikaa ryan gosling meme after examsriehua viidakkoveitsen kanssa, kosteuttaa ihoaan, käyttää pikkuruisimmat alusvaatteensa pesukoneessa ja vähentää turvottavien ruoka-aineiden ahmimista. Ja kyllä – me naiset toisinaan mietimme kaikkea tätä.

2. Esileikin esileikki

En puutu siihen, miten lämmittelet naistasi kun hän on kosketusetäisyydellä, siihen lienee yhtä monta oikeaa käytäntöä kuin on parikombinaatioitakin. Sen sijaan esileikilläkin voi olla esileikkinsä; ainakin Whatsappiin lähetetyt vihjailevat kuvat sytyttävät allekirjoittaneen. Toinen esimerkki on pikkutuhmat viestit duunipäivän aikana – ne jos mitkä virittävät ’after workeille’. Kerro, kuinka haluaisit käännellä mimmiä työpöydälläsi tai viedä varastoon ’inventaariota tekemään’. Naiset rakastavat huomiota: on ihanaa tuntea itsensä niin kuumaksi, että se tuottaa miehelle vaikeuksia hillitä itseään. Ykskään tyttö ei ole niin kiltti, ettei nauttisi tuhmista ja palvovista viesteistä. Se on toissijaista, kuinka toteuttamiskelpoisia ideat ovat; ainakin meillä kopiokone on niin keskellä toimistoa, ettei siihen nosteta kenenkään pakaroita monistettavaksi. Flirttailun myötä nainen haluaa sinua koko päivän (puhumattakaan siitä, kuinka paljon sinä haluat häntä), mikä tuonee palkitsevaa lisähekumaa kohtaamiseenne.

3. Woman is the Goddess

Tee selväksi, että kyse ei ole (pelkästä) himosta vaan siitä, että himoitset Häntä. Älä vonkaa vaan kehu, lämmitä ja ole sinnikäs. Play fair, vaikka nainen olisikin vasta 4. soittoringissäsi. Jos suhteenne on täysin fyysinen, yritykset herättää mustasukkaisuutta ampuvat vain sinua itseäsi jalkaan; ei nainen halua tulla pelatuksi, vaikka suhteestanne puuttuisikin romantiikkaa ja pitkän ajan tähtäimet.

4. Tee se helpoksi

Kello on 21:34. Puhelin piippaa viestin saapumisen merkiksi: ’Mitä teet? Tuu leikkimään? ;)’ Just. Aha. Aivan niin. Sun tekee mieli (ja niin tekee nyt munkin), mut oletat että  tuun sinne? Vaikka meillä naisillakin on halumme, ne ei välttämättä kanna 40 minuutin bussimatkan ajan. Varsinkaan päivinä, jolloin aamulla on aikainen herätys ja sama matka pitäisi yön aikana taittaa vielä kotiinpäinkin. Tähän päälle aika, joka menee kun vaihdat verkkarihousut farkkuihin ja laittaudut kotona ennen lähtöä. Jos menee liian hankalaksi, nainen sammuttaa himot realiteeteilla. Kutsu siis itsesi kylään; sopiva röyhkeys ja itsevarmuus on kuumaa – varsinkin jos vapautat naisen emännöinnin velvollisuuksista ja ilmaannut ovelle viinipullo kourassasi. Kuka nainen voisi vastustaa ’rakkauden kotiinkuljetusta’, kun pelehtimisen jälkeen saa jäädä omaan sänkyyn ja päättää, vietetäänkö yö lusikassa vai lähteekö mies matkoihinsa?

T. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s