Mistä tunnet sä pahan pojan?

 1. Oot jonkun 16 kertaa päättänyt, et tää oli nyt tässä: sulle riittää pelailu etkä ryan-gosling-boyfriend-material-memeenää lämpee, vaik se laittas millasta viestiä.
 2. Sillä on tuntosarvet sun ajatusten suhteen ja se laittaa just samalla hetkellä niin söpön kuvan Whatsapis…Awws. Ja taas mennään.
 3. Sen Instagram-seurattavat koostuu pääasias alusvaate- ja bikinifitnessmalleista.
 4. Sen kuvilla ja päivityksillä on tykkääjiä aina reilut 60 tyyppiä – sanomattakin selvää, että joukosta vähintään 75 % mimmejä.
 5. Et oikeen tiedä, mitä se tekee tai kenen kans, kun ette oo yhes.
 6. Sust tuntuu, ettei sun oma elämä oo ollenkaan niin jännää kuin sen ja sua vähän hävettää kertoo tekemisistäs.
 7. Unohdat esittää vaikeesti saavutettavaa, kun takerrut siihen niin kun herpes alahuuleen.
 8. Sil on sellanen elämäntilanne, ’ettei se just nyt eti parisuhdetta kenenkään kanssa’. (Lue: sun kanssa.)
 9. Se on saanu sut uskomaan, että Se on se catch ja ehkä liianki hyvä sulle.
 10. Tiedostat, että toisen ajattelu 24/7 ja stalkkaus on täysin yksipuolista.
 11. Tapaatte, kun sille sopii – harvemmin perjantai- tai lauanatai-iltoina, koska sillon se tekee mieluummin muuta. Mut sunnuntain darrap……..äivät on aika jees!
 12. Sillä menee mimmit sekasin: jauhaa samoja juttuja uudestaan tai sanoo: ’Kyllä me tästä puhuttiin jo’.
 13. Se ei myöskään muista sun kertomia juttuja: ’Ai, kuka Saara?’ ’Onko sulla pikkuvelikin!?’
 14. Kun sä kerrot sen nimen uusille tyttöpuolisille tuttavuuksille, niiden naamat käy vääntelee oudosti tai ne luo merkitseviä katseita toisiinsa.
 15. Sun kaverit sanoo (toistuvasti), ettei se oo sulle hyväks.
 16. Elämä tuntuu yhdeltä vuoristoradalta: itkunpartaalta ponnistat hetkessä seitsemänteen taivaaseen.
 17. Susta tuntuu, ettei kukaan sun tutuista näe sen todellista luonnetta; sekin on vaan herkkä, eksyksissä oleva pikkupoika.
 18. Se ottaa sut sängyssä niin ihanan varmoin, dominoivin ottein.
 19. Ootte mahdollisesti tuntenu jo pidemmän aikaa (jopa vuosia), mutta ainoastaan sä etenet – ja vaan ajatuksen tasolla.
 20. Kavereides mielestä oot muuttunut.
 21. Alitajunnassas mietit itekin, että sun pitäis laittaa se jätkä vaihtoon.

Nää nyt tuli tälleen pikaseen mieleen – lisää? Ja sit on tietty vielä erikseen ne ’sudet lampaiden vaatteis’…

T. Pauliina

Mainokset

5 kommenttia artikkeliin ”Mistä tunnet sä pahan pojan?

 1. Ensinnäkin PUS *puspus* ja iso kiitos; kommenttisi teki mut äärimmäisen iloseks! 🙂 Oon tässä touhussa ihan alottelija, eikä noiden lukijamäärien tulkitseminen näköjään oo meikän vahvuuksia – mukava tietää, jos joku on tykänny lukea useammanki ku yhen jutun.

  Enpäs tullut itse ees ajatelleeksi, että lista kääntyy myös pahan tytön listaksi :’D Ajattelin vaan pariakin elämäni miestä, vaikka useimmiten tosiaan olen itse se ’mulkero’!

  En tiedä, millanen elämäntilanteesi on (enkä oleta, että sitä tähän selostat), mut herätti kiinnostuksen! Oon ite ’sitoutumiskammonen’ ja yleensä sanon jotain ton kaltasta: ’Oot tosi kiva tyyppi, mut tarviin nyt tällästä sinkkuaikaa…” Oikeasti tyypit ei vaan oo ollu riittävän mielenkiintosia. Oon aina kuvitellu, että kun on oikee ihminen, niin sit se on menoa sitoutumiskammosta/elämäntilanteesta huolimatta. Ton kommenttis jälkeen en oo enää niin varma… :S Toivottavasti en oikeasti tarvii sitä ’omaa tilaa’, sit kun se huipputyyppi osuu kohalle…

  Tykkää

  1. Hahah, joo ilmeisesti pahojakin tyttöjä löytyy, hups 😀 Mutta en tosiaan tarkotuksella haluaisi toimia niin. Oon niin ”tunne-ihminen”, että saatan olla jutussa täysillä mukana ja sit jos lopahtaakin fiilikset syystä tai toisesta (useimmiten ei vaan tunnu oikealta) niin homman lopettaminen on pirun hankalaa koska harvemmin löydän mitään hyvää syytä muutakun ”nokun tuntuu siltä”.
   Nyt tän hetkinen tilanne on sellanen, että oon eronnut alle vuosi sitten pitkästä suhteesta, enkä edes oikein etsi mitään suhdetta saati välttämättä halua olla, mut nytkin sattumalta tapasin mukavan tyypin joka kyl ois hubby-matskua (:D)…mutta kun yksinolo on niin mukavaa!

   Tykkää

   1. Ihana kuulla, et osaat nauttii yksinolosta parisuhteen jälkeen! Moni on heti hyppäämässä seuraavaan, eikä nää ollenkaan näitä sinkkuilun mahtipuolia. 😀

    Ite harvoin hullaannun kenestäkään ihan täysin. Sen takia käyttäydyn järkevästi, enkä heittäydy (miks turhaan, kun tiedän, etten kauaa siinä halua olla). Mut hei, ota ihmeessä tollasesta tyypistä nyt ees jotain irti! 😀 Luulis miesten ymmärtävän ’kevyttä deittailua’ – eiks se liiallinen suhteen määrittely yleensä ookkin NIILLE se kauhuskenaario.

    Tykkää

 2. Lista on täyttä asiaa! Valitettavasti tunnistan itseni myös tosta listasta, glunks :S.

  Mutta hei toi kohta 8. ”Sil on sellanen elämäntilanne, ’ettei se just nyt eti parisuhdetta kenenkään kanssa’. (Lue: sun kanssa.)” Niin mua pännii ku oon tavannu huipputyypin, MUTTA en itse tosiaankaan halua situoutua ja sen ajatteleminenkin tuottaa tällä hetkellä ahdistuskohtauksia, mut jos ois valmis jakaa elämä jonku toisen kans niin se ois täys kymppi. Perskule! Ja se ahdistus johtuu varmaankin siitä että mun elämä ei oo tasapainossa tällä hetkellä, huoh 😀

  Blogisi on loistava!!

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s