Viime hetken vinkit vappuheilan etsintään

 1. Hymyile, hymyile, hymyile – omaksu huoleton vappu-henki. Mikään ei ole viehättävämpää kuin ihminen, joka keskittyy aidosti nauttimaan tilanteesta sen sijaan, että murehtisi revenneitä sukkahousuja, vilkuilisi saalistaen ympärilleen tai selaisi puhelinta (Tinder-hoidot joutavat odottaa ensi viikkoon).
 2. Jos riehakkuuden saavuttaminen tuntuu vaikealta, näe vaivaa sen eteen; syö
  munkit lipomatta huuliasi, laula karaokea, osallistu peleihin… Kun pääset irti arkisista ajatuksista tai mukavuusalueelta, sieltä se hymykin löytyy.Barney Stinson Hot-Crazy Rule
 3. Jos ei löydy, niin alkoholi auttaa.
 4. Nauti silti myös vettä sekä (muita) piristysaineita, kuten kahvia, ja syö hyvin.
 5. Icebreaker – pukeudu keijukaiseksi, täytä taskumattisi ’simalla’ tai ainakin heitä serpentiinit kaulaan ja sido ilmapallo nilkkasi ympärille. Toimii kahteen suuntaan; sinulle on helpompi tulla heittämään läpänderiä, ja toisaalta voit itse pyytää heppua nurkan taakse kokeilemaan munkkejasi.
 6. Sano kyllä. Mene tanssilattialle, kaverin seuraksi röökille, piipahda toisissa bileissä ja suostu tuntemattomien jatkokutsuun. On huomattavasti tehokkaampaa olla itsekin liikkeessä kuin tavata kanssajuhlijoita sohvalta käsin.
 7. Rauhoitu kuitenkin keskustelujen ajaksi äläkä ole turhan ronkeli. Vaikka tyyppi ei olisikaan unelmiesi prinssi, juttele hänen kanssaan tovi – ethän tiedä, millaisia kavereita hänellä on…
 8. Älä heitä hanskoja tiskiin. Koska onnistuminen riippuu omasta mielentilastasi ja sijoittumisestasi ihmisviidakossa, on täysin järkeenkäypää antaa mahdollisuus myös viime hetken bussiflirteille. (Onhan?!)
 9. Barney Stinson alcohol ruleVäsymyksestä huolimatta mene ehdottomasti vappupäivän piknikille – päiväkännit lähtee helposti (lapasesta) skumpan avulla.
 10. Viimeisenä se kaikkein tärkein: lakkaa etsimästä.

T. Pauliina

Mainokset

3 kommenttia artikkeliin ”Viime hetken vinkit vappuheilan etsintään

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s