Tinder, Round 13

”Vähän yli viis mut kuitenki alle 10.”

on yleisin vastaukseni kysymykseen, monetko Tinder-deitit minulla on takana. Viikonloppuna kertasin taaksepäin kaikki sovelluksen kautta tapaamani miehet ja koin yhden jos toisenkin ”Ainiin, sit oli sekin tyyppi…” -hetken.

Plakkarissa onkin jo täysi tusina Tinder-miehiä. Voisin omistaa erillisen postauksen jokaiselle tyypille, sen verran epäsopivia kumppaniehdokkaita olen valinnut. Useimpien kohdalla yksi tapaaminen on riittänyt – luotan tässä vaistooni, enkä yritä väkisin ihastua. Keissini ovat osoittaneet omat mielikuvitukselliset taitoni; kuinka paljon onkaan mahdollista muokata viestien sävyä ja näin ollen toisen olemusta vastaamaan omia toiveitasi. Kuvissakin näet vain sen, mitä haluat nähdä (tai sen, mitä hän haluaa sinun näkevän… Tai sen, mitä olisit voinut nähdä kolme vuotta sitten). Yhtä kaikki tavatessa tämä omakätinen koristelu rapisee pois, ja näet todellisen ihmisen sen takana. Lienee turha mainita, että tässä kohtaa joudun usein hymyillen nielemään pettymykseni ja yritän liueta deiteiltä ilman keskustelua siitä, tapaammeko uudestaan.

En tullut kuitenkaan avautumaan vanhoista deiteistä. Kuten aiemmassa waiting skeleton memepostauksessani täällä jo hehkutin minulla oli sovittu alustavat deitit viikonlopulle.

No, niitähän ei koskaan tullutkaan.

Tinder vol. 13 jäi kokematta jätkän saamattomuuden takia; kaksi viikkoa jauhettiin tapaamisesta, mutta ei. Jahdatkoon hän vaihteeksi minua. Yhdellekään miehelle ei pitäis antaa sellasta valtaa, että venaat kotona Whatsapp-viestiä niin kuin jotain lähtölaukausta. All my single ladies out there, teille muistutuksena: menkää ulos ja riemuitkaa – siellä pääsette, ja silloin seisotte omilla jaloillanne.

T. Pauliina

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Tinder, Round 13

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s