Mitä yhden yön jutusta jää käteen?

Sinkuksi olen elänyt kohtalaisen siveästi, mutta joitain yhden yön juttuja on minullakin takana. Yllä mainitut ’jutut’ rinnastan baarista (kännissä) haettuihin hoitoihin. Ehkä nykyisin myös Tinderistä voi hankkia kertakäyttöseuralaisen.

Edellisestä baarihausta on itselläni aikaa 4 vuotta. Harrastuksen päättymisestä ei voi syyttää kyseistä miestä, kokemus ei ollut sen traumaattisempi kuin aiemmatkaan baarin jälkeiset hoidot. Lopetin, koska yhden yön jutut eivät vie minua elämässäni oikeaan suuntaan – en siksi, etten nauttisi seksistä (ja kaipaisi sitä!). Sinkkuudesta huolimatta, nautin pysyvistä ihmissuhteista – niin ystävyysrintamalla kuin miehissä. Friends-with-benefits-ratkaisu antaa minulle huomattavasti enemmän (naurua ja aitoa kepeyttä), ja koen itseni arvostetuksi sekä pidetyksi. Yhden yön jutuissani on harvemmin ollut näin; meininki on hieman vaivaannuttava ja intohimo jokseenkin teeskenneltyä.

Mitä yhden yön jutusta jää käteen:

 1. Hauska tarina kerrottavaksi. Se onkin sitten kyseenalaista, onko nämä niitä tarinoita, joita jaetaan lapsenlapsille vanhainkodissa..? Jos extreme-iltaa haet, on olemassa hauskempia ja mieleenpainuvampiakin vaihtoehtoja; menkää baariin, jossa ette kuuna päivänä uskoneet vierailevanne, järjestäkää jatkot isolla porukalla tai valvokaa rannalla auringonnousuun.
 2. Kohonnut itsetunto/kehut – sillä edellytyksellä, että mies pitää näkemästään, sanoo sen ääneen ja osoittaa teoillaan.
 3. Maine, mikäli teidät nähtiin poistuvan yhdessä.
 4. Astetta kamalampi krapula, koska #lyhyetyöunet.
 5. Kiusallinen tuttava. Ajattele, jos kaverisi käy joskus deittailemaan tätä miestä? Tai jos saat miehestä (ikuisen) kännissä soittavan riippakiven?
 6. Sillä oletuksella, että hän edes kysyy yhteystietojasi. Jos ei mies tiedustele puhelinnumeroasi, tulee hintsusti likainen ja käytetty olo, vaikka Sinunhan tässä piti käyttää Häntä.
 7. Maakuntamatkailu: voit olla jumissa #jumalanseläntakana ja joudut odottamaan, että mies on ajokunnossa heittääkseen sinut kotiin.
 8. Naamasi vanhenee taas viikolla, koska meikit jäi pesemättä.
 9. Kutina alapäässä, sillä #käytettiinköhänmekumiakokoajan? Ihan kuin vatsan seutukin olisi hieman pyöristynyt?
 10. Walk of shame – tarvitseeko tätä edes perustella.
 11. Missattu prinssi. Jos mies on joku pidempään tsiigailemasi kolli, se että antaudut samantien tuskin saa häntä kiinnostumaan romanttisesti.Laying next to the person
 12. Panetus, koska et välttämättä edes saa. Uskaltaako jäädä aamuun krapulaseksin toivossa?

Halusin tällä postauksella tuoda esille sen, kuinka tärkeää on kuunnella itseään. Mitä sinä haluat? Miten se on toteutettavissa?

Minä olen sinkku. Haluaisin mahdollisesti parisuhteen oman prinssini kanssa. Koska ’etsinnöissä’ näyttää kuluvan tovi jos toinenkin, kaipaan odotellessani läheisyyttä. Minulle yhden yön jutut eivät tarjoa hakemaani, vaan ovat parhaimmillaankin olleet mekaanista suorittamista – kohokohtana se, jos seksin jälkeen pääsee lusikkaan yöksi. Yhtä kaikki aamulla tästä ei ole jäljellä mitään; tyhjä ja tunnoton olo syö pohjan siltä, mitä vain muutama tunti sitten pidin elintärkeänä läheisyytenä. Humalassa ollessa valinta tuntui hyvältä – olihan meillä hauskaa yhdessä ja tämä oli jokseenkin kaunis, kahden ihmisen kohtaaminen. Tosiasiassa, emme tunne lainkaan, ja kohtaamisemme oli korkeintaan pintaraapaisu toisesta. Jenni Vartiainen sen niin kauniisti tiivistää Tunnoton-biisillään.

En sano, etteikö yhden yön jutut voisi toimiakin; löydät panon, jonka kanssa syötte aamulla vohveleita, ja tunnet saaneesi juuri sen mitä haitkin. Myös oma asenne vaikuttaa lopputulokseen. Minulle sopii paremmin (ja kannustan muitakin halipulaisia) hankkimaan vakituisen hoivaajan Tinderistä. Suurin osa siellä vastaan tulevista onkin juuri tähän tarkoitukseen sopivia paisteja, jotka ’eivät juuri nyt ole valmiita mihinkään vakavaan’, mutta saavat pikkuhoususi kostumaan takuuvarmasti. Kun alla on viestittelyä ja tapaatte selvinpäin, kaveruus on jo lähtökohtaisesti vankemmalla pohjalla, ja seksissäkin päässään lähemmäs mm. täällä listattuja parisuhdeseksin hyviä puolia; tiedätte, mistä toinen nauttii, voitte olla yhdessä rennosti ja toisinaan purkaa sydäntänne ihan muista asioista.

PS. Tarvitsen uuden paistin.

T. Pauliina

Mainokset

2 kommenttia artikkeliin ”Mitä yhden yön jutusta jää käteen?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s