Onko koolla väliä?

’Ei se koko – vaan se, miten sitä käyttää!”

Yeah right. Kyllä se on se koko JA miten sitä käyttää. Miksi tyytyä joko tai jos on mahdollista saada molemmat? Ne miehet, joilla on pieni, voivat toki lohduttautua yllä olevalla repliikillä. Ne taas, jotka eivät osaa käyttää… No, he tuskin edes tiedostavat asiaa itse – ovat mahdollisesti liian keskittyneitä omaan nautintoonsa, eivätkä huomaa, että partneri on aivan: *???????!!!!??!*

(Pienten miesten) onneksi meistä naisistakin on moneksi – niin tunnelin ahtauden että radan liukkauden puoleen. Ensimmäisestä kerrasta liikkuu kauhutarinoita, ja tunnen naisia, joille seksi on kivuliasta, vaikka takana on jo monta vuotta parisuhteessa (hyvä kombo, jos nainen on tiukahko ja mies kookas?). Sitten on neitsyitä, joita on turhaan peloteltu – heille ensimmäinen kertakaan ei aiheuta kipua.

Henkilökohtaisesti taidan kuulua luonnostaan liukkaaseen löysä*illu-kategoriaan – pidän kookkaasta, vaikka olen elänyt hyvin siveästi sen kummemmin ’paikkoja’ venyttämättä. Kuitenkin vastikään sohvalla pyllistellessäni meinasin heittää miehelle sen kuuluisan: ’Sisäänpenis meme’. Viime hetkellä tajusin, että kutsuuni olikin vastattu; mies nautti jo olostaan kolossani täysin siemauksin. Onneksi olin selin mieheen – ilmeeni mahtoi olla hieman hämmentynyt. Ei homma  tietysti epämiellyttävältä tuntunut, ja osasi hän käyttää käsiään!

En halua suotta vaikuttaa julmalta. Asia on toki huomattavasti monimutkaisempi kun tutustut ihmiseen – oikeastaan jo ensitapaamisella ymmärryksesi laajenee, kun näet hänen hymynsä, kuulet hänen äänensä ja pääset kärryille hänen tavastaan katsoa maailmaa. Seksi ja rakastelu eivät ole vain kolmen asian – peniksen koon, käyttötavan ja sorminäppäryyden – summa. Myös naisen olemus ja aktiivisuus heijastuu siinä, mitä mies tekee. Olette läsnä kokonaisvaltaisesti ja pienetkin ihastuksen tunteet lisäävät nautintoa.

Pyrinkin tällä postauksella kommentoimaan seksiä seksinä; parhainta se on kohdallani ollut, kun miehellä on kookas (vielä en ole törmännyt liian suureen), hän osaa käyttää vehjettään (eri asennoissa) ja vie tämän lisäksi hommaa eteenpäin käsillään. Nämä tapaukset ovat valitettavasti olleet myös aikamoisia pelimiehiä (tuskin sattumaa), joten liian lämpöisiä tunteita heitä kohtaan en ole itselleni sallinut. Toisinaan on tietysti vaikeaa pitää nämä friendswithbenefits-suhteet irrallaan prinssi-haaveistani, kun sukat laitetaan pyörimään jalassani ihan tosissaan…Mutta… Kun se oikea löytyy, ja tunteet tulevat luonnollisena osana kuvioon, seksi noussee täysin uudelle levelille.

Sitä odotellessa… kirjoittelin hieman ajatuksiani, kun jytkyt ovat nyt muutenkin tapetilla.

T. Pauliina

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s